Thursday, April 4, 2013

KARMAPOLICE-AZI OVIDIU DRAGOS ARGESANU



De mult am vrut sa scriu despre OAA, dar din lene si lipsa de interes nu am facut-o. Azi, in semn de multumire ca m-a facut sa rid in hohote o sa-l fac celebru.

Multi elevi mi-au spus ce se intimpla la initierile lui OAA. Altii mi-au spus ce aberatii au invatat-pentru ca nu imi place sa critic fara sa cercetez m-am uitat la clipuri de ale lui care se gasesc pe utube, si nu ma refer doar la acesta.

Am sintetizat 3 subiecte care m-au deranjat.

DESPRE MOLITFE

O sa incep cu o chestie care m-a oripilat si o sa repet ca sa nu aud comentarii timpite-NU SINT CRESTINA SI IMI E O SCIRBA INFINITA DE BISERICA ROMANA CA PUTERE DE OPRESIUNE SI MANIPULARE (however NU  de biserica vazuta ca trup mistic al lui Iisus, asa cum ne-a invatat parintele Galeriu.) Dar, asa cum am spus si elevilor mei, in momentul in care practici o tehnica ce apartine de o anumita religie, ca aceasta sa functioneze este OBLIGATORIU sa respecti regulile religiei respective.

O sa incep cu discutia despre un clip pe care l-am vazut in care OAA citea molitfele sf Vasile cel mare.

Parintele Galeriu NU NE LASA sa participam la molitfe decit o data pe an, de ziua sf Vasile, cind trebuie sa ne ducem dupa macar una daca nu 3 zile de post negru (buh bye revelion).
Dinsul spunea ca nu are sens daca nu sintem posedati sa chinuim diavolii, pentru ca dupa aceea, cei ce au fost exorcizati, raniti etc or sa vina sa ne atace(acest punct de vedere este subliniat si in islam, in care se spune ca jinnii demonici nu trebuie ucisi(decit in extremis) ci exorcizati si CONVERTITI).

Parintele Cleopa spunea ca in mod corect molitfele sfintului Vasile trebuie facute dupa 7 zile de post negru tinute IMPREUNA de preotul ce face exorcizarea si de credinciosul posedat, iar daca acesta nu vrea/nu poate, membrii familiei sale pot sa tina acest post pentru cel afectat, care, era inchis intr-o chilie pe toata perioada postului pentru ca-desigur-incerca sa fuga.

Parintele Argatu spunea ca preotul ce face exorcismul trebuie sa tina mereu post negru(daca le citeste zilnic), de aceea avea in jurul sau un cerc de ucenici care tineau fiecare o zi de post negru in timpul saptaminii, pentru a asigura protectia neincetat, iar sfintia sa tinea mereu luni, miercuri, vineri. 

Parintele Elefterie, dragostea mea, NU MAI MINCA DELOC in ultimiii ani ai vietii sale, consumind doar ceai si miere, iar simbata si duminica dupa luarea sfintei Impartasanii gusta ceva usor. DE POST.

Dar nu ma credeti cititi aici ce spune parintele Argatu, cel mai mare exorcist al Romaniei, despre acest subiect.

Iata ce spune biserica.org:

Molitfele Sfântului Vasile cel Mare si ale Sfântului Ioan Gura de Aur numite si exorcisme sunt cele mai puternice rugăciuni împotriva duhurilor necurate din oameni si case. Ele se citesc numai de preoţi si duhovnici bătrâni care au viaţa curata si sunt mari postitori si care au dezlegare de la duhovnicii lor sa le citească, caci daca le citesc preoţi tineri, fără post si viaţa cât mai curata, diavolii chinuiesc mai tare pe cei bolnavi si nu ies din oameni, ba uneori se răzbună cu mari ispite asupra celor care au citit moliftele.

 Moliftele de izgonire a diavolilor din oameni si chiar din animale se citesc numai în zile de post, mai ales la miezul nopţii în biserica, în fata icoanelor făcătoare de minuni sau lângă racla cu moaşte ale sfinţilor. Atât preotul care le citeşte cât si cei bolnavi de duhuri necurate împreuna cu rudele si însoţitorii lor trebuie sa tina post negru cel puţin o zi si o noapte, uneori chiar trei zile. 

 Când bolnavii posedaţi de duhuri rele nu se vindeca, se va face spovedania generala a celor bolnavi si a rudelor lor, ca nu cumva cineva dintre ei sa fi făcut păcate grele si sa fi rămas nespovedite. 

Apoi se repeta moliftele Sfântului Vasile cel Mare de trei ori la miezul nopţii, cu câte o zi până la trei zile de post negru. După puţin timp bolnavul trebuie sa fie dus la Sfintele Moaşte si la Icoanele făcătoare de minuni din tara ca sa i se citească si acolo molitfele Sfântului Vasile cel Mare.

CARE ESTE CONCLUZIA?

Molitfele NU se citesc nici macar de ORICE PREOT. Asa cum este spus sus, exista anumite conditii temporale, spatiale si harice pentru a le savirsi. Si credinciosul trebuie sa fie pregatit cu post si rugaciune, nu numai preotul oficiant.

Revenind, vreau sa clarific faptul ca eu sint complet de acord ca fiecare persoana sa faca rugaciuni de exorcizare pentru el si casa sa, dar in crestinism regula nu permite sa iti faci singur exorcizari. Ce poti face este sa tii dezlegari, rugaciuni, anumite acatiste, post.

In sufism, noi folosim, ba chiar ESTE OBLIGATORIU sa facem zilnic PERSONAL anumite rugaciuni de exorcizare, pentru ca nu avem voie sa permitem accesul diavolilor in casa si in corp. Dar acum VORBIM DE CRESTINISM. In sufism sintem invatati sa folosim rugaciunea pentru a ne curata si a-i ajuta pe altii.

Din pacate domnul Argesanu nu numai ca se insala pe dinsul citind aceste molitfe, dar le face rau si celor carora le citeste, asa cum atit de clar reiese din pargraful de mai sus.

DESPRE REIKI

IN REIKI, fie ca este USUI SHIKI RYOHO, TEATE sau ALT SISTEM JAPONEZ, initierea este facuta in mod obligatoriu personal. Initierea nu se face in grup, de la distanta si nu se face desenind pe cineva niste simboluri fara putere. Ca primul maestru de USUI SHIKI RYOHO din Romania, am studiat cu maestrii japonezi si nu ma insel asupra acestui punct. Initierea Reiki presupune 4 transmisii pentru gradul 1, 2 transmisii pentru gradul 2 si una pentru gradul de maestru (apropo gradul  de maestru nu se imparte in 2 initieri).

Aceasta practica permite transmisia gnozei si protectiei  liniei originale catre discipol. Daca transmisia nu este facuta corect, ucenicul nu primeste gnoza, si puterea pe tehnica. El nu va intelege ce face, nu va progresa si mai tirziu va incepe sa trateze cu bioenergie, energia sa personala,  pentru ca daca zilnic nu facem GASSHO respectind principiile etice REIKI, accesul nostru la inima divina universala din care curge energia pura Reiki, se taie.

Multi practicanti sau maestrii sint obositi dupa o zi de lucru iar aceasta este urmarea faptului ca nerespectind principiile spirituale si nefolosind Reiki ca pe o cale spirituala, ci doar ca pe un mod de a face bani, ei vor da din energia lor personala si se vor umple de entitati malefice si vampirice.

 Din pacate, din aceste motive in Romania Reiki a ajuns o bataie de joc, s-a ajuns sa iti mai fie rusine sa spui ca practici Reiki, pentru ca toti se uita urit la tine(si cu buna dreptate, intelepciunea populara aici a fost selectiva). REIKI este o cale spirituala, o modalitate foarte puternica de a vindeca, insa numai daca practici corect si ai transmisia originala.

REIKI NU EXORCIZEAZA, NU LUCREAZA CU INGERI, NU LUCREAZA CU CRISTALE, NU LUCREAZA CU ALIATI/SERVITORI SPIRITUALI(lol).


DESPRE SPIRITUALITATE

Back to KUNDALINI.
Este incredibil cum cineva poate sa abereze in 3 minute atit de grav legat de marea forta cosmica KUNDALINI SHAKTI.

Sa citez:
'Sarpele kundalini se duce si intoarce'-right, unde la piata? La un film? La o miutza?
'El este o larva si corpul este o pupa...... El se transforma in om...sarpele Kundalini se transforma in om'
'Ai facut bine, capeti aripioare'(te transformi in inger)

Nu o sa incep sa discut despre doctrina angelica-oamenii sint creati din elementul pamint, jinii din foc iar ingerii din lumina -plus ingerii NU mai au liber arbitru dupa cadere, deci there is no way un om sa se transforme in inger-OMUL POATE EVOLUA MULT DEASUPRA INGERILOR, dar asta e o alta poveste.

Sa revenim la Kundalini, semidoctii, cei ce au citit in trecere povesti despre doctrine secrete FARA SA LE PRACTICE imi fac o scirba nespusa, dar e treaba lor. Cind insa se erijeaza in mari maestrii spirituli asta devine f grav, pentru ca EI STIIND CA SE DUC DIRECT IN IAD, NU VOR SA MEARGA SINGURI CI VOR SA II IA SI PE CEILALTI CU EI.

Dar ce este Kundalini? Kundalini Shakti este forta cosmica ce pune in miscare creatia. Este Shekhina, forta feminina a lui Dumnezeu, duhul sfinteniei ce se manifesta PLENAR la sfinti, si PARTIAL la adeptii practicilor autentice.

KUNDALINI NU se transforma in om, deoarece Kundalini isi are salasul in om. Dupa ce se purifica chakrele prina mantre, yantre si meditatie, proces ce ia ani, dupa ce vrittisurile de pe chakre devin EXCLUSIV pozitive, atunci, daca ucenicul reuseste sa-si ridice KUNDALINI va atinge gnoza si uniunea cu Dumnezeu.

Kundalini NU se duce la plimbare, el cade in chakrele inferioare la practicantul ce nu a resusit sa il ridice plenar, sau nu a reusit sa-si sublimeze energiile joase.

KUNDALINI NU IESE DIN CORP DECIT DACA VREI SA VAMPIRIZEZI PERSOANA. Simplul fapt ca este aratat intr-un desen timpit faptul ca KUNDALINI iese din corp si o ia la dreapta, denota ignoranta incredibila a acestui domn. In Micul Circuit Celest care ar putea arata ca in desenele analfabete ale domnului,  NU SE LUCREAZA CU KUNDALINI, ci cu Qi. 

KUNDALINI NU ESTE QI DOMNULE ARGESANU.

In tantrele suprioare care nu se predau decit dupa ce s-a luat juramintul de boddhisattva, exista o expulzare a unor forte mantrice sub forma de lumina, iar mediul de expulzie este Kundalini (este ca gazul ce propulseaza un balon). Acestea insa nu se duc aiurea (aceasta este o tehnica vrajitoreasca de furt de suflet, la modul in care OAA o foloseste). ELE SE DUC IN INIMA LUI BUDDHA SAU A LUI SHIVA, in functie de initierea pe care ai primit-o.

Ok am vorbit destul, este cazul sa va folositi discernamintul pe inima, si sa nu va mai lasati vampirizati, doar pentru ca un pseudo guru v-o trage bine(da, stiu ca le-a trage discipolelor ceea ce este de nepermis) sau pentru ca va scarmana egoul.

"Real compassion kicks butt and takes names and is not pleasant on certain days. If you are not ready for this FIRE, then find a 'New Age' sweetness and light, perpetually smiling teacher and re-label your ego with spiritual sounding terms. But, stay away from people who practice REAL COMPASSION, because they will FRY YOUR ASS, my friend." ~ Ken Wilber


 
'Adevarata compasiune iti trage suturi in fund, te balacareste si nu este placuta in unele zile. Daca nu estI gata pentru acest FOC, atunci gaseste un guru 'dulce' si 'luminos' New age care zimbeste mereu si iti re-eticheteaza egoul cu termeni ce suna spiritual. Dar stai departe de oamenii care practica ADEVARATA COMPASIUNE, pentru ca iti vor arde curul prietene'-KEN WILBER

LECTURI OBLIGATORII PT INTELEGEREA LUI KUNDALINI:

THE SERPENT POWER


THE GARLAND OF LETTERS


SHIVA SAMHITA


SHAKTI AND SHAKTA 


MAHANIRVANA TANTRA





Molitfele Sfântului Vasile cel Mare si ale Sfântului Ioan Gura de Aur numite si exorcisme sunt cele mai puternice rugăciuni împotriva duhurilor necurate din oameni si case. Ele se citesc numai de preoţi si duhovnici bătrâni care au viaţa curata si sunt mari postitori si care au dezlegare de la duhovnicii lor sa le citească, caci daca le citesc preoţi tineri, fără post si viaţa cât mai curata, diavolii chinuiesc mai tare pe cei bolnavi si nu ies din oameni, ba uneori se răzbună cu mari ispite asupra celor care au citit moliftele. Moliftele de izgonire a diavolilor din oameni si chiar din animale se citesc numai în zile de post, mai ales la miezul nopţii în biserica, în fata icoanelor făcătoare de minuni sau lângă racla cu moaşte ale sfinţilor. Atât preotul care le citeşte cât si cei bolnavi de duhuri necurate împreuna cu rudele si însoţitorii lor trebuie sa tina post negru cel puţin o zi si o noapte, uneori chiar trei zile. Când bolnavii posedaţi de duhuri rele nu se vindeca, se va face spovedania generala a celor bolnavi si a rudelor lor, ca nu cumva cineva dintre ei sa fi făcut păcate grele si sa fi rămas nespovedite. Apoi se repeta moliftele Sfântului Vasile cel Mare de trei ori la miezul nopţii, cu câte o zi până la trei zile de post negru. După puţin timp bolnavul trebuie sa fie dus la Sfintele Moaşte si la Icoanele făcătoare de minuni din tara ca sa i se citească si acolo molitfele Sfântului Vasile cel Mare. - See more at: http://moldovacrestina.md/doctrina/rugaciunile-sfantul-vasile-exorcism/#sthash.fonjCcP4.dpuf

Molitfele Sfântului Vasile cel Mare si ale Sfântului Ioan Gura de Aur numite si exorcisme sunt cele mai puternice rugăciuni împotriva duhurilor necurate din oameni si case. Ele se citesc numai de preoţi si duhovnici bătrâni care au viaţa curata si sunt mari postitori si care au dezlegare de la duhovnicii lor sa le citească, caci daca le citesc preoţi tineri, fără post si viaţa cât mai curata, diavolii chinuiesc mai tare pe cei bolnavi si nu ies din oameni, ba uneori se răzbună cu mari ispite asupra celor care au citit moliftele. Moliftele de izgonire a diavolilor din oameni si chiar din animale se citesc numai în zile de post, mai ales la miezul nopţii în biserica, în fata icoanelor făcătoare de minuni sau lângă racla cu moaşte ale sfinţilor. Atât preotul care le citeşte cât si cei bolnavi de duhuri necurate împreuna cu rudele si însoţitorii lor trebuie sa tina post negru cel puţin o zi si o noapte, uneori chiar trei zile. Când bolnavii posedaţi de duhuri rele nu se vindeca, se va face spovedania generala a celor bolnavi si a rudelor lor, ca nu cumva cineva dintre ei sa fi făcut păcate grele si sa fi rămas nespovedite. Apoi se repeta moliftele Sfântului Vasile cel Mare de trei ori la miezul nopţii, cu câte o zi până la trei zile de post negru. După puţin timp bolnavul trebuie sa fie dus la Sfintele Moaşte si la Icoanele făcătoare de minuni din tara ca sa i se citească si acolo molitfele Sfântului Vasile cel Mare. - See more at: http://moldovacrestina.md/doctrina/rugaciunile-sfantul-vasile-exorcism/#sthash.fonjCcP4.dpuf

Arya Mata  
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark 


15 comments:

Buna ziua, nu imi este foarte car cine semneaza acest articol, cred ca ar fi bine sa se specifice undeva pe acest blog cui ii apartine. Asa cum se vede, ai impresia ca sunt articole publicate anonim si nu pot fi data ca surse ori ca argumente. Multumesc,

fiind noua pe blog inteleg eu semnez articolul-este blogul meu-karmapolice/aryamata

Eu sunt o crestina ortodoxa practicanta, cu multa credinta in divinitate si dupa o viata in care pe langa rugaciuni, posturi, pelerinaje, am citit cate carti, materiale am gasit in domeniul spiritualitatii, de la psihologie la ezoterism, religie si istoria religiilor, medicina clasica si alternativa, etc., am ales sa primesc initieri reiki usui, dupa 3 ani de documentare. Nu sunt fan nici unui maestru reiki sau a altor tehnici orientale, etc, dar consider ca un maestru in spiritualitate, nu se enerveaza, nu se manie, nu dispretuieste nici o fiinta umana, fiindca este deasupra acestor lucruri. Atunci cand primesti LUMINA n-ai cum sa mai aduci in viata ta intunericul, decat daca ceea ce ai primit este altceva. Cand ai inteles cu adevarat esenta lucrurilor, cand ai dobandit cunoasterea si iluminarea,inseamna ca esti deja la un nivel in care iubirea este permanent in sufletul tau si-n toata fiinta ta, n-ai cum sa mai cobori la dimensiunea in care se manifesta ura, invidia, dispretul...Sunt de acord si ma bucur sa vad ca exista persoane care pot sa arate unde se greseste, dar daca sunt avizate sa faca asta, nu cred ca un limbaj atat de ironic, dispretuitor si jignitor este onorabil sau credibil. Cel putin pentru un maestru spiritual. De aceea am indraznit sa va exprim parerea, fiindca nu cred ca exista cineva in afara lui Dumnezea care sa decida cu atata convingere cine merge in iad...

va inteleg dar eu nu sint crestina iar religia mea ma obliga sa demasc impostura-asta e, nimeni nu este obligat sa citeasca, iar pe blogul meu atitudinea e de luptator nu de iubire/pace/lumina, prostii new agere pentru cei slabi de inima si minte
dar multumesc ca ne-ati vizitat

This comment has been removed by a blog administrator.

1-nu am comentat nicaieri despre crestinism
2-nu am spus ca nu ai drept la replica dar la fel si eu am-nu trebuie sa ne iubim
3-crede-ma pe cuvint nu ai vazut nici un limbaj de mahala.INCA.
4-ca de obicei pravoslavnicii ca tine dau lectii de iubire cind de fapt, in loc sa stea sa se roage vineaza pe bloguri milimetrii de idei diferite de ale lor, ca apoi cu un limbaj de lemn sa-i critice pe toti cei ce nu sint de acord cu ei.
5-PENTRU COMENTATORI CA TINE TRAIESC. SINTETI CIUDATI SI FUNNY.
Mai treci pe la noi, dont be shy

Eu nu am vorbit la persoana I, fiindca nu va cunosc si nu-mi permit. Daca a vorbi de biserica noastra, de preoti, de Moliftele Sf. Vasile care apartin religiei crestine, nu inseamba a vorbi de crestinism, atunci nu mai am ce sa zic...e inutil...Nu ati inteles nimic, am incercat sa fac apel la un minim de constiinta, daca mai exista, un minim de respect si buna cuviinta. Accept orice parere atunci cand este spusa in mod decent, cu respect fata de ceilalti si cu argumente pertinente, asa cum e firesc intr-o societate civilizata, in care se cunoaste evolutia spirituala, dar de unde atata evolutie, nu? Am o veste pentru dvs.: mai citim si noi, ne mai documentam, cercetam, unii mai avem si studii de specialitate, asa ca nu mai inghitim atati spirituali care dau lectii cu aroganta celor ce detin adevarul absolut. Imi pare rau, dar nu voi mai continua aceasta polemica. Eu dorm bine noaptea...las Divinitatea sa judece si sa decida...ceea ce se va intmpla oricum, peste ani, sau poate maine...Va doresc o seara buna si chiar daca nu credeti in Iubire si Iertare, va urez sa aveti parte de ele!

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.

Buna, sint sau cel putin cred ca am fost initiat in reiki.
Articolul de fata ma cam pune pe ginduri cu privire la corectitudinea cu care a fost facuta acea initiere. Cu toate ca am aflat mai tirziu ca nu trebuie neaparat sa fi initiat in grad de maestru poti da lumina si altor persoane, ca si un tratament, totusi gura lumii spune sa ma duc sa mai platesc nu stiu cite sedinte ca sa devin maestru si sa pot face tratamente "adevarate". Eu nu m-am convins si nici nu inteleg de ce tot bat toba cu credinta si iubirea in divinitate pe care trebuie sa o dai tuturor, si ei cer bani pentru asta la fel ca si biserica. cum pot afla daca initierea a fost facuta corespunzator, desi traiesc experiente si am viziuni care te duce cu gindul la o urgenta internare.

e important sa ai transmisia facuta corect, ca sa ai linia protectorilor linga si sa fii sigur ca tehnicile pe care le-ai primit sint autentice si vindeca, nu iti fac rau

Exact asta intrebam daca exista o cale sa afli acest lucru . Fac tratamente, dar sint obosit dupa aceea si
am vazut ca spuneai ca exista posibilitatea ca sa dau din energia mea defapt. Merci pentru raspuns. Mai caut sa ma luminez.

Cand am vazut materiale cu Argesanu pentru prima data eram un pic fascinat. Si el stie una, alta si l-am vazut chiar si la cateva emisiuni unde imi parea ca uneori nu joaca teatru, chiar crede ceea ce zice cu toate ca e posibil sa nu fie corect. Nimeni nu e perfect.
Articolul asta daca e 100% corect e si mai interesant.

FELICITARI!!! Unul dintre cele mai bune si obiective ,,articole,, pe care le-am citit in ultimii ani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites