Monday, December 17, 2012

DESPRE SFIRSITUL LUMII-PRACTICA COMUNA PENTRU PERIOADA DE TRECERE-THE FOUNTAIN

IN PRAGUL TRECERII cind poarta spre cele 3 lumi e deschisa si valurile ce despart tarimurile sint sfisiate, cind scara dinspre si spre XIBALBA este la indemina tuturor, un film care clarifica multe..a must see(again)..AICI CU SUBS IN ROMANA

Distrugerea dirijata a doua generatii de tineri adolescenti(suflete pure) prin intermediul drogurilor este o actiune rituala bine gindita si cu mare succes in Romania in primul rind, si apoi in toata Europa.

In pragul unui eveniment energetic unic ce se repeta o data la 12500 de ani-deschiderea portilor dintre cele trei lumi-este necesar sa nu stam cu miinile in sin ci sa facem tot posibilul pentru a ne eleva vibratia si a nu cadea in capcanele dibaci intinse de stapinii lumii acesteia.

Acestia incearca sa adune cit mai multe suflete pentru a scapa de pedeapsa divina a lorzilor karmei ce vin sa colecteze(dar daca stii tehnologiile poti amina pedeapsa).

Sint sigura ca din 4 decembrie de cind a inceput trecerea s-au facut foarte multe sacrificii umane pe tot globul mai ales tineri si virgini(baieti si fete) pentru a genera cu puterea nagualului lor o noua matrice, de catre cei ce stapinesc aceasta realitate virtuala si dumnezeul lor satanic.

Copiii care se sinucid la 11 ani cum a fost cazul fetitei din Romania nu sint copii nebuni ci tineri influentabili cazuti sub influenta diavolilor trimisi sa ia cit mai multe suflete.

Unde ne gaseste aceasta perioada dpdv vibrational, aceea va fi realitatea din care o sa pornim cu karma zero in urmatoarea perioada de 12500 de ani, si, daca am fi lasati conform karmei individuale sa sarim ar fi ok dar, depindem si de karma familiei si de karma tarii in care ne aflam in momentul respectiv plus tara in care ne-am nascut.

Cel mai important este insa faptul ca lorzii lumii acesteia NU VOR SA LASE DIN MINA aceasta realitate consensuala-matrix-ce le-a adus atitea satisfactii mai ales in ultima perioada.

CRETINISMELE SI ABERATIILE IDIOATE NEW AGE ale auto pretinsilor guru ce channel tot felul de satanice mesaje din asa zisele comandamente extratereste din Pleiade, Sirius etc sint exact ce am zis-bataia de joc a dracilor si trebuie sa fiu pentru o data de acord cu biserica ortodoxa ce spune ca extraterestrii sint draci. 

NU TOTI dar din pacate in aceasta ultima perioada aceste asa zise mesaje ale celor ce vin sa NE SALVEZE CICA-conform disciplinei luptatorului nimeni nu te salveaza ca nu esti olog, trebui s-o faci singur-sint exact ce am spus-tentative reusite de a aduna cit mai multe suflete la un loc pentru a le folosi energia.

NU PARTICIPATI LA NICI UN FEL DE MEDITATIE COMUNA IN ACEASTA PERIOADA, IN AFARA DE CELE ALE SCOLILOR AUTENTICE  SPIRITUALE, SI DACA NU STITI CARE SINT ACELEA DUCETI-VA LA BISERICA, SINAGOGI, MOSCHEI, TEMPLE BUDDHISTE,  pentru ca sint cele mai safe-rugaciunile ce au functionat mii de ani or sa functioneze si acum in mod sigur.

In aceasta perioada grea trebuie sa facem rugaciuni de pocainta, post, rugaciuni de purificare, totul traditional, nu este timpul de experimente!!!!!

ACTIVATI-VA PROTECTORII-sfintii preferati, Maica Domnului, Iisus, Hazrat Ali, Profetul Muhammad (pbuh), BUDDHA SI BODDHISATTVASII, MARILE PUTERI COSMICE AGRESIVE PRECUM TARA, BAGALA SI KALI, INGERII PAZITORI, ARHANGHELII MIHAIL, GABRIEL, URIEL SI RAFAEL, in functie de religia si initierile voastre.

Scutiti-ma cu idiotenia de a lucra cu arhanghelul METATRON conform satanismelor new age-NU SINTETI LA NIVELUL ACELA (smeriti-va),  PLUS NU AVETI TRANSMISIA KABBALISTICA SAU SUFITA!!!!!!!

Va duceti la tot felul de seminarii shamanice sau new age, si apoi va plingeti ca incepeti sa aveti ghinion, ca va simtiti lipsiti de energie, ca nu mai puteti sa va concentrati, ca aveti cosmaruri (simptome ale furtului de suflet), cind maestrii autentici va viziteaza tara(ultimul a fost lama Tanpai), iar preoti cu har(e drept putini) inca mai exista(de exemplu parintele Irineu, parintele Iustin, si altii-cine cauta cu inima pura, gaseste)

NIMENI NU O SA RAMINA PE LOC IN ACEASTA PERIOADA DE TRECERE-tinta este ca lorzii acestei realitati consensuale impreuna cu dumnezeul lor demonic iehova sa traga cit mai mute suflete in jos pentru a-si creea o noua matrice mai oribila decit acest iad in care am trait pina acum.



STRADUITI-VA SA MERGETI PE SCARA IN SUS IN PUTINUL TIMP RAMAS, pentru ca scara va fi retrasa spre sfirsitul lunii decembrie si repet unde va gasiti cind se inchid portile o sa ramineti inca un nou ciclu-un nou soare dureaza12500-13000de ani.
 
Ca un dar personal al scolii noastre gnostice ARYA MATA pentru Romania si oamenii sai, o sa dau o meditatie cu arhanghelul Uriel pe care prin gematria l-am descoperit a fi sarin le romania adica stapinitorul Romaniei un secret bine ascuns timp de mii de ani.

NU va mai luati dupa tehnicile si cartile ce se copiaza unele pe altele in care chakrele sint expuse gresit in mod voit pentru a distruge corpul energetic uman.
Arhanghelul Uriel corespunde chakrei plexului solar care O DATA PENTRU TOTDEAUNA NU ESTE MANIPURA!!!!! 

Aceasta chakra secreta se numeste hrid si este chakra ce controleaza anahata chakra-chakra inimii-, controleaza vidul esential(dumnezeu suprem din taoism si budism)-dumnezeul increat- si legatura cu gurul divin sau personal.

De aceea Romania este un iad, pentru ca arhanghelul Uriel este stapinul Hadesului iar noi nu ne rugam lui- cel ce sta cu sabia de foc la portile Edenului pentru a impiedica intarea in paradis a celor ce nu sint puri. 

Prin practica corecta insa, putem sa ne transformam tara intr-un Eden -o gradina a paradisului.


Arhanghelul Uriel este arhanghelul salvarii, al minturiii!!!El este ingerul ce transforma calitatile negative in pozitive, dezamagirile in binecuvintari, razboiul in pace, raul in bine, iadul in Eden!!

El este cel ce poate controla sefirotul Gevura -teroarea si restringerea-dar si Chesed-mila(care precum stim vine de la diavol daca nu este transformata in compasiune), aducind balanta intre cele doua prin sefirotul pe care il stapineste TIFERET-FRUMUSETEA. 
De aceea frumusetea ne apropie de Dumnezeu( prin arta, estetica, creatii superioare ce misca inima), de aceea Romania are atitia oameni talentati care prin creatiile lor transforma iadul in rai , si tot de aceea arta in ultima perioada s-a transformat in prostitutie si o expunere a uritului, pornograficului, lipsei de onoare si de valoare.
Uriel fiind asociat si cu Malkhut(aceasta realitate consensuala) este cheia  ce deschide usa spre rai.
El este cel ce a dat secretele alchimiei interne si kabbalei oamenilor, cel ce lupta cu sabia sa de foc impotriva armatelor din Sitra Achara-lumea raului si intunericului(vazut ca lipsa iubirii divine).
Gradina pierduta a Edenului(paradisul pierdut) este o metafora a faptului ca am uitat sa-l iubim pe Dumnezeu(cel adevarat in Sfinta Treime, tatal lui Iisus, Allah). 

Sabia sa de foc arata materia negativa-egoismul dorintelor impure- ce este distrusa cind cel ce cauta isi focalizeaza dragostea sa din inima asupra lui Dumnezeu, semenilor si tarii.
Arhanghelul  Uriel reaminteste omenirii sa il iubeasca pe Dumnezeu folosind focul iubirii din inima.
 Fara acest foc orice studiu spiritual, orice practica, orice rugaciune sau meditatie sint nule si fara valoare.

Uriel este Noor Allah, lumina sfinta a lui Dumnezeu pe care gnoza o radiaza din inimile noastre in univers.
Fiind un arhanghel al luminii si stapin al soarelui este asociat zilei de duminica si culorilor auriu si violet..
Uriel este mediul prin care Dumnezeu s-a revelat omenirii. 
Pentru ca este stapinul armatelor angelice ce guverneaza Sheol-ul(lumea de jos, Xibalba) este cel ce ne poate ajuta sa urcam scara si sa nu cadem in abis.



RUGACIUNE A CASEI GNOSTICE ARYA MATA PENTRU PERIOADA DE TRECERE, protectia tarii si purificare


Arhanghele Uriel ajuta-ma sa stau in prezenta divina si sa-mi deschid inima luminii sfinteniei dumnezeiesti.

Poarta lumina cereasca in inima mea si ajuta-ma sa

pling cu lacrimi de foc toate greselile ce au dus la

acumularea unei karme nefavorabile pentru mine, familia

mea, cei iubiti si tara mea.
Arde cu focul sabiei tale toate jivinele si tiritoarele pe care egoul meu le-a acumulat de-a lungul nenumaratelor vieti

traite, ca si pe cele ale celor iubiti ai mei, ale neamurilor

mele pina in a noua generatie din trecut si viitor si pe

cele ale oamenilor acestei tari.

Arde legaturile si serpii, insectele, viermii, toate

creaturile malefice implantate si hranite de egoul nostru

si mai ales curat-o pe frumoasa noastra Dokia, zina si

protectoarea tarii noastre ce este adormita din cauza

durerii de a hrani aceste creaturi satanice din singele ei

de atita timp.

Omoara-le, arde-le, distruge orice urma lasata in corpul ei

trezeste-o cu sarutul tau sfint, intareste-o, da-i putere

din Lumina Fetzei divine care este numele tau.

Fa-o sa ne auda, sa simta cit o iubim si cit de mult ii

multumim ca ne hraneste si ne-a dat viata din trupul ei.
Inarmeaz-o arhanghele ce distrugi puterile intunericului

si inchizi portile iadului, cu o sabie de foc ca

a ta, cu o sulita faurita din aurul alchimic al transformarii

raului in bine si inmuiata in singele sfint al eroilor nostri, si inconjoar-o cu armatele tale ceresti  ca

sa-i fie scut devenind invincibila in veci si in orice dimensiune.
Iar pe noi, arhanghele ce esti chipul lui Dumnezeu in lume,

transforma-ne in campionii tai, da-ne puterea de a pedepsi si

de a arde raul oriunde il gasim, si protectia invincibila a luminii

adevaratului Dumnezeu.
Inchide portile iadului pentru noi, taie scarile ce ne duc

in infern, arde creaturile si miazmele demonice ce

incearca sa ne ameteasca ca sa cadem in capcana
lor si deschide-ne usa raiului, tranformindu-ne tara in gradina Edenului vesnica, materiala si spirituala.

Pedepseste-ne dusmanii adevarati  si arata-le adevarata teroare a sefirei GEVURA, restringindu-i si impiedicindu-i de a se mai ridica in veci impotriva noastra, a celor dragi si a frumoasei zine Dokia, printesa angelica a tarii noastre.
 

Armura noastra sint lacrimile noastre varsate din durere, iubire si pocainta, armele noastre sint focul divin, armatele noastre sint stramosii si ingerii protectori.AMIN AMIN AMIN!

Puteti sa dati mai departe practica cu conditia de a mentiona sursa(ARYA MATA) 

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites