Friday, November 23, 2012

"Noul program SENIOR pentru PENSIONARI"



Description: 
Description: cid: 1.276019085 @
 web180407.mail.gq1.yahoo.com

Ești un cetățean pensionar bolnav și guvernul spune că nu există nici o îngrijire medicală la domiciliu disponibila pentru tine. 
 
Deci, ce faci? Planul nostru pentru pensionarii de 65 ani sau mai în vârstă : vi se da o armă și 4 gloanțe . Vi se permite să trageti in patru politicieni.
 
 Desigur, acest lucru înseamnă că veti fi trimis la închisoare dar aveti avantajul ca veți primi trei mese pe zi, un acoperiș deasupra capului, incalzire centrala, aer conditionat si tot suportul de îngrijire a sănătății de care ai nevoie! 
 
Aveti nevoie de dinti noi? Nici o problemă. Nevoie de ochelari? Asta-i grozav. 
 
Aveti nevoie de un nou șold, genunchi, rinichi, plamani sau inima? Sunt toate acoperite. Ca un bonus, copiii dvs. pot veni in vizita la dumneavoastră la fel de des cum o fac acum. 
 
Și cine va plăti pentru toate astea? Este același guvern care tocmai ti-a spus că nu își poate permite sa te ingrijeasca dupa ce ai platit 40 de ani taxele catre stat. 
 
Și poți să scapi de 4 politicieni inutili,si in plus. pentru că ești un prizonier, nu trebuie să mai plătesti taxe pe venit . Este aceasta o țară mare, sau ce?
 
primita pe mail mi s-a parut geniala
 
P.S.-lista mea e base, Udrea, Iliescu(da, nu am uitat crimele de la revolutie) si Constantinescu pentru ca a vindut insula serpilor

cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0
Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites