Tuesday, June 19, 2012

Interviu cu Vasile Rudan (2)

Începând cu luna august a acestui an, revista NEXUS New Times Magazine își va relua apariția pe piața românească, în prima fază în format electronic, iar ulterior și în format tipărit. În primul număr al revistei va apărea și partea a doua a interviului cu Vasile Rudan, pe care îl redăm în premieră mai jos.


Cristian Pătruţ: Bună ziua domnule Rudan. Vă mulţumesc că aţi acceptat din nou să ne acordați un interviu. Sunteți un om foarte greu de găsit!

Vasile Rudan: Date fiind împrejurările nebuloase ce mi-au afectat sănătatea, am deconectat de aproape doi ani telefonul meu direct, iar pe mobil răspunde numai fiul meu. Am considerat că aşa este mai bine să procedez.


Am să intru direct în subiect, deoarece s-a speculat enorm pe seama accidentului cerebral pe care l-ați suferit exact cu puţin timp înainte de începerea celui de-al doilea modul al cursului de protecție şi autoapărare extrasenzorială susținut de dumneavoastră în București acum doi ani, curs pe care l-am organizat noi, şi care pot să spun ca s-a bucurat de un mare succes.

De vină sunt eu pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Nu am luat în serios avertismentul pe care l-am primit de la cei doi emisari, care m-au vizitat. Avertismentul era limpede: nimic la cursuri despre aplicaţiile militare ale detecţiei extrasenzoriale.

În caz contrar, “nu mai sunteţi la vârsta la care puteţi suporta consecinţele” – adăugase unul dintre emisari. Or, tocmai despre aplicaţiile militare ale teledetecţiei extrasenzoriale urma să fie vorba în modulul următor al cursului nostru, potrivit programului publicat în NEXUS new times magazine. În acest scop aveam pregătit şi materialul didactic pentru demonstraţii practice, pe care urma să le fac în faţa cursanţilor. N-a fost să fie.


Nu ştiu dacă vă mai amintiţi, însă în acea seară fatidică, noi am vorbit la telefon, chiar cu câteva ore înainte. Vă sunasem pentru nişte probleme organizatorice, deoarece următorul modul trebuia să se desfăşoare în câteva zile. Îmi amintesc că eraţi entuziast şi, aş putea spune, chiar în plină formă. Ce s-a întâmplat de fapt?

La scurt timp după ce am vorbit la telefon am căzut inconştient, ca “secerat”. M-am trezit după câtva timp cu faţa în jos, incapabil să vorbesc sau să fac vreo mişcare. Aveam paralizate mâna dreaptă, piciorul drept şi partea dreaptă a torsului.

Am încercat timp de 4-5 ore să mă târâsc spre uşa de la intrare, să scot cheia din broască pentru ca fiul meu să poată descuia uşa când ar fi venit acasă. Nu am reuşit să ajung la uşă. Când a venit fiul meu, a văzut că la căsuţa poștală era lipită o hârtie peste numele meu, ca la persoanele decedate. A sunat la uşă şi neprimind nici un răspuns, a spart uşa de intrare, a sunat la Salvare şi m-a dus la spital.


La spital am contractat în scurt timp şi un virus necunoscut, care m-a ţinut două luni la pat în dureri peste limita suportabilităţii omeneşti. Doctorul de la primul spital în care am fost internat, bazându-se pe analize de laborator, le-a spus copiilor mei să se pregătească pentru ce este mai rău.

Eram în salon cu trei colegi de suferinţă, dintre care doi au decedat în decurs de o săptămână. Eu nu aveam de gând să plec în eternitate, întrucât trebuia să rezolv o mulţime de proiecte. Asta m-a ţinut în viaţă.


Am avut şi noroc. Datorită unor prieteni, am fost mutat la Spitalul Elias, la secţia de recuperare condusă de doctorul Horaţiu Dinu şi lucrurile au intrat pe făgaşul normal.


În ultimii doi ani am fost ocupat cu recuperarea unor funcţii psihomotorii. Pe lângă darul vorbirii pe care îl pierdusem, mi-au dispărut şi unele deprinderi dobândite de-a lungul timpului.

Am învăţat să pronunţ literele alfabetului, după aceea silabele cuvintelor, au urmat cuvinte întregi şi astfel am început să vorbesc. În prezent scriu la laptop cu mâna stângă în mod satisfăcător. Mai am de recuperat nişte funcţii la mâna dreaptă şi ceva la piciorul drept. În rest sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu.


Am primit foarte multe telefoane şi email-uri de la cei care au participat la primul modul al cursului dumneavoastră şi de la mulţi alţii. Toţi sunt dornici să ştie dacă veţi mai preda vreodată modulul doi al acestui curs, şi dacă veţi mai relua modulul unu. Pot oamenii să spere că vă vor mai vedea vreodată la "catedră"?

Sigur că da. De altfel acesta era unul din proiectele mele, care m-a ţinut în viaţă. Însă comparativ cu programul anunţat înainte de accident, noul program va avea câteva modificări structurale, în funcţie de evoluţia fenomenelor în curs de desfăşurare.

Asistăm la recrudescenţa fără precedent în istoria scrisă a omenirii a cutremurelor de pământ şi a focarelor geopatogene, la inundaţii catastrofale şi migraţia polarităţii magnetice a Pământului, cu urmări previzibile şi imprevizibile.


Ne vom axa, în principal, pe dezvoltarea la nivel profesional a abilităţii detecţiei extrasenzoriale şi predicţia extrasenzorială a cutremurelor prin focare geopatogene seismice. Evident că vor mai fi şi alte subiecte de interes civil, pe care le vom aborda la cursul nostru.


Voi preda totodată, metodologia activării supersimţului detecţiei extrasenzoriale prin informaţie persuasivă. Supersimţul biodetecţiei este un atribut latent natural al omului. Pentru activarea acestui supersimţ există două căi viabile de urmat: prin impuls telepatic emis de un instructor autorizat şi prin informaţie persuasivă.

Pentru evitarea unor situaţii nedorite în care un cursant să piardă controlul asupra realităţii în urma dobândirii abilităţii detecţiei extrasenzoriale, vom recurge la activarea supersimţului biodetecţiei prin informaţie persuasivă.


Printre alte teme care vor face obiectul cursului nostru, se află şi focarele geopatogene - fenomen teluric cu implicaţii destructurante asupra organismelor vii. (A se vedea şi articolul Ce sunt focarele geopatogene?, publicat în Jurnal paranormal.)


Metoda extrasenzorială pentru predicţia cutremurelor, pe care o voi face cunoscută cursanţilor este rezultatul a treizeci de ani de cercetare experimentală a evoluţiilor focarelor geopatogene, în raport cu seisme ce au avut loc în România şi în alte zone ale globului.

Timp de trei decenii am făcut determinări experimentale asupra focarelor geopatogene seismice, am corelat datele obţinute cu seisme de diverse grade magnitudine pe scara Richter şi am dezvoltat o metodă de predicţie a cutremurelor ce niciodată nu dă greş.


Metoda elaborată de mine pentru predicţia cutremurelor, bazată pe monitorizarea prin detecţie extrasenzorială a fenomenelor precursoare relevate de focare geopatogene seismice, face posibilă predicţia cutremurelor cu până la 14 zile înainte de a se declanșa.

Şi nu este nimic senzaţional în treaba asta. Animalele folosesc această metodă de mii de ani. (A se vedea articolul Cutremurele pot fi prognozate extrasenzorial, apărut în Jurnal paranormal.)


Am inclus această temă în curs, din cauza evenimentelor telurice ce au loc la ora actuală. Specialişti în dinamica pământului, bazându-se pe ciclicitatea cu care se produc marile seisme, dau ca sigură producerea marelui cutremur în România în anul 2012, cel mai târziu până la finele anului 2013.

Doresc ca fiecare român să ştie când se va produce marele cutremur. De altfel, după recuperarea sechelelor cauzate mie de recentul atac cerebral, voi publica în Jurnal paranormal situaţia la zi a fenomenelor precursoare cutremurelor.

Prin metoda pentru predicţia cutremurelor prin monitorizarea extrasenzorială focarelor geopatogene seismice, se poate şti sigur când fenomenele precursoare ale cutremurelor sunt în evoluţie. Astfel îi voi scuti pe oameni de stresul cauzat de nesiguranţa datei la care se va produce marele cutremur şi vor putea dormi întrucâtva mai liniştiţi.


Ce facem cu aplicaţiile militare ale detecţiei extrasenzoriale, pe care le-am anunţat în revista NEXUS înainte să vă îmbolnăviţi?

Nu le mai facem. Există destule domenii civile în care să aplicăm cu succes detecţia şi teledetecţia extrasenzorială. Voi enumera doar câteva: sănătate, biologie, arheologie, detecţia şi localizarea zăcămintelor de petrol, aviaţie, sport de performanţă, predicţia cutremurelor prin monitorizarea fenomenelor precursoare seismelor, etc.


Ştiu că în ultimul an aţi lucrat intensiv la o carte. Ne puteţi spune câteva cuvinte despre conţinutul ei?

Lucrez la manuscrisele a două cărţi. Primul manuscris, care este terminat, se va constitui într-un manual de supravieţuire ce conţine cunoştinţe practice extrasenzoriale, pe care va trebui să le deţină orice pământean pentru a supravieţui cataclismelor în curs de desfăşurare pe planeta noastră. Celălalt manuscris, care este într-o fază avansată de finisare, are ca temă fenomene paranormale reale, pe care le cunosc nemijlocit.


Dacă mă va ajuta Dumnezeu, voi scrie şi cartea despre implicarea mea în experimentele paranormale ce au avut loc într-un poligon militar din Curbura Buzăului. Astfel, cititorii vor cunoaşte şi o parte discretă din cercetările făcute de savantul Henri Coandă în domeniul bioradiaţiilor.


În cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, trupele expediţionare germane din Afrikakorps, aveau în componenta lor persoane antrenate în biodetecţie. De asemenea, în timpul războiului din Vietnam, trupele militare americane au selecţionat (şi antrenat) o serie de soldați care prezentau aptitudini în domeniul detecţiei extrasenzoriale.

Ulterior aceştia au folosit cu succes (pe câmpul de luptă) biodetecţia, pentru detectarea ascunzătorilor subpământene ale trupelor vietcong. Astfel au luat naştere primele manuale militare de biodetecţie. Să înțeleg că manualul dumneavoastră de supravieţuire este ceva asemănător?

Nu. Până în prezent au apărut manuale de supravieţuire pe diverse teme, dar nu există nici un manual de supravieţuire bazat pe abilităţile extrasenzoriale ale omului. Mă refer la un manual de interes civil. Manuale militare pe tema biodetecţiei au fost tipărite începând cu primul război mondial dar acestea sunt secrete, nefiind accesibile publicului larg.

Totodată, în aceste manuale nu sunt prezentate amănunte confidenţiale ale detecţiei extrasenzoriale. Se spune doar atât cât este necesar pentru îndeplinirea unor misiuni de luptă. Va fi primul manual de supravieţuire prin abilităţi extrasenzoriale, cu detalii în premieră asupra biodetecţiei.


La informaţiile cuprinse în manualul de supravieţuire vor avea acces doar cei care participă la cursul dumneavoastră, sau există şi o variantă care va fi disponibilă publicului larg?

Există o varianta destinată publicului larg şi o variantă accesibilă numai cursanţilor.Vă asigur că şi varianta destinată publicului larg este deosebit de interesantă, conţine şi procedura practică de teledetecţie extrasenzorială a focarelor geopatogene şi predicţia cutremurelor. Cititorul va afla şi alte lucruri pe care nu le va găsi în literatura de specialitate.


Ce alte planuri de viitor mai aveţi?

Planuri de viitor? Multe. Să organizăm tabăra promisă cursanţilor, pentru exersarea teledetecţiei extrasenzoriale în cercetarea arheologică.

Vreau să împărtăşesc cursanţilor din experiența mea acumulată împreună cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost şef al Direcţiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., cu prilejul cercetărilor în teren făcute între anii 1995 – 1999 pentru Studiul Multidisciplinar de Evaluare, Delimitare, Protecţie şi Conservare a Vestigiilor arheologice în zona Munţilor Orăştiei, comandat de Ministerul Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului şi două studii în teren comandate de Institutul de Geodinamică al Academiei Române, în care am folosit şi teledetecţia extrasenzorială.


Noi am localizat şi delimitat în subsol, prin teledetecţie extrasenzorială, peste 3 km de conducte antice din ceramică pentru aducţiunea apei potabile, opt cetăţi antice necunoscute, kilometri de ziduri de apărare şi consolidare a teraselor antropice antice, depozite de materiale arheologice, cavităţi subterane şi dispunerea unor stratificări geologice.


Prin teledetecţie extrasenzorială se pot repera şi localiza cu o precizie de plus/minus 10 milimetri orice construcții subterane, indiferent de adâncimea la care se află


Ţin să precizez că investigaţiile pe care le-am condus eu în teren între anii 1995 – 1999 pentru studiul multidisciplinar comandat de MLPAT, precum şi pentru cele două studii comandate de Institutul de Geodinamică al Academiei Române, erau de interes civil, nu militar. Prin urmare, datele prelevate nu sunt secrete militare.


Nu am renunţat la ideea de a continua proiectul cu copii extrasenzitivi. Voi descoperi supertalente în domeniul extrasenzorial pentru comunicaţii telepatice şi pentru teledetecţie extrasenzorială. Este posibil ca viitorii telepaţi să intre în contact cu civilizaţii extraterestre.

Probabilitatea să se întâmple acest lucru este apreciabilă. Comunicaţia telepatică se realizează în timp real, cu viteză instantanee. Fac aceste afirmaţii bazându-mă pe cercetările unor fizicieni de prestigiu şi pe observaţii personale făcute asupra OZN-urilor ce evoluau la mică altitudine în Curbura Buzăului, când am lucrat cu copii telepaţi.


Am şi un proiect inedit, la care vor participa absolvenţi adulţi ai cursului pe care îl predau. Tema proiectului şi beneficiarul acestei teme încă nu le fac publice, întrucât aştept o confirmare de finanţare a proiectului. Va fi o premieră mondială în domeniu.


Militaţi de ani de zile pentru dezvoltarea abilităţilor extrasenzoriale ale omului. Ce anume vă motivează să faceţi acest lucru?

Omul deţine resurse psihice latente formidabile, pe care nu le foloseşte niciodată în viaţă. Activând aceste bioenergii, ar putea să-şi extindă supersimţurile pe distanţe astronomice. Totodată, să preia controlul asupra sănătăţii sale organice şi psihice, pentru a rezista la agresiunea agenţilor patogeni din mediul ambiant.


Actuala pandemie de obezitate, de pildă, cu toate nenorocirile aferente (diabet, hipertensiune arterială, hipotiroidie, cancer, scurtarea cu 20% a speranţei de viaţă, etc.), poate fi eradicată la nivel global în cel mult două generaţii prin psihoterapie, factori naturali din mediul înconjurător şi control al funcţiilor biologice vitale prin detecţie extrasenzorială.

Am dovedit acest lucru prin experimentele pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Am obosit să mai predic în pustiu pe această temă. Omenirea se îndreaptă spre colaps cauzat de excesul de greutate, proces ce antrenează boli incurabile şi cheltuieli de miliarde de dolari anual.


Omul este legat indisolubil de mediul în care trăieşte. Trebuie să-şi ducă existenţa în armonie în cadrul speciei sale şi cu celelalte specii terestre, în rezonanţă pozitivă cu energiile mediului ambiant. (A se vedea în acest sens şi Prolog la manualul de supravieţuire, publicat în Jurnal paranormal.)


Ce va face să doriți să continuaţi cursul de protecţie şi apărare extrasenzorială, ţinând cont de eventuale neplăceri personale pe care le-aţi putea avea de pe urma acestui fapt?

Printre auditori la curs se vor afla şi personalităţi aparținând unor servicii de informaţii şi de la alte instituţii ale statului. Vreau să-i conving în ceasul al doisprezecelea că interesul lor, al familiilor lor, al prietenilor şi al colegilor de breaslă este să asculte ce am de spus şi să mă sprijine pentru îndeplinirea sarcinii pe care mi-am asumat-o.

A sosit clipa în care omul trebuie să acorde mai mult timp pentru interesul său şi al familiei sale, în concordanţă cu principiile universale care stau la baza destinului său de fiinţă raţională.

Vor veni profeţi inconştienţi ce vor încerca să ne liniştească în privinţa recrudescenţei fenomenelor telurice, mareice, meteorologice, sociale şi de altă natură care se desfăşoară în prezent pe Pământ, fenomene ce prefigurează evenimente catastrofale la scară planetară ce vor avea loc cu siguranţă în viitorul apropiat.

Omul este dator să verifice prin simţurile sale şi să judece cu mintea lui adevărata măsură a lucrurilor.

Să nu uităm că omul, deşi este o fiinţă socială, porneşte singur în eternitate. Nu îl vor ajuta în nici un fel relaţiile sale economice, politice, sociale. Pentru această inevitabilă călătorie trebuie să se pregătească din timp, să fie iertat şi împăcat cu toată lumea.

Mari gânditori ai omenirii au ajuns la concluzia că faptele noastre antrenează consecinţe în viaţa actuală şi mai ales în viaţa viitoare. În funcţie de faptele noastre vom avea parte de evoluţie sau, după caz, de involuţie.

Iisus a spus că raiul şi iadul există în noi. Alegem raiul, vom avea parte de rai. Alegem iadul, vom avea parte de iad. Fiecare om este liber să aleagă drumul pe care doreşte să îl urmeze.


Domnule Rudan, o ultimă întrebare. Când anume preconizați că vom organiza partea a doua a cursului de protecție si apărare extrasenzorială?

Cred că vom putea vorbi concret despre acest lucru, începând cu luna septembrie a acestui an. Vom organiza modulul 2, vom relua modulul 1 şi vom organiza un curs pentru copii cu abilităţi extrasensezoriale native pentru comunicaţii telepatice şi teledecţie extrasenzorială.


Vă mulțumesc pentru bunăvoința de a îmi răspunde din nou la întrebări.

sursa rudan.ro


cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0Share/Bookmark

2 comments:

wow....multumesc pt articol:) m-am inscris la primul curs , mai mult ca sa aflu mai multe detalii dar inca nu m-au contactat. imi pare rau pt ce a patit dl rudan

il asteptam cu nerabdare pe al doilea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites