Sunday, July 24, 2011

SCHIMBARE DE MOTTO (si V FOR VENDETTA bonus)


V FOR VENDETTA ONLINE HERE.


De azi cybers isi schimba motto-ul dar si mascota (care va deveni masca lui V).
Deja celebrul 'BEFORE ALL ELSE BE ARMED' al mirificului Macchiavelli ne-a servit bine in ultimii ani, dar acum este timpul sa trecem la o etapa superioara.

Asa ca de azi motto-ul nostru va fi:'
"Excelenţa supremă a unui luptător constă în înfrângerea rezistenţei adversarului fără a se lupta efectiv." - Sun Tzu


Minunatul articol de mai jos din-culmea-cancan, imi da inca sperante.

Se pregăteşte un atac informatic de proporţii?

Un mesaj circulă pe internet cu obstinaţie: 'căutaţi măştile din (filmul) "V for Vendetta!" Mesajul este anonim, dar mijloacele media avansează ipoteza unui club de hackeri care a sărit în apărarea lui Wikileaks, în urma acţiunilor judecătoreşti la care a fost supus.

Media completează ştirea: se pare că este vorba despre un grup de tineri extrem de talentaţi în domeniul informatic.

Ţintă. Hackerii au atacat site-ul VISA.com, care a trebuit să întrerupă orice operaţiune către deţinătorii de carduri
Ţintă. Hackerii au atacat site-ul VISA.com, care a trebuit să întrerupă orice operaţiune către deţinătorii de carduri

"Excelenţa supremă a unui luptător constă în înfrângerea rezistenţei adversarului fără a se lupta efectiv." - Sun Tzu

"Fiecare dintre noi are un ritm propriu şi propria sa personalitate, dar fiecare dintre noi împărtăşeşte acelaşi ideal: o omenire liberă, pe care împreună o vom realiza."

Ei doresc ca guvernele lumii să ia în considerare apelurile lor pentru respectarea dorinţelor reale ale oamenilor:

LIBERTATEA cuvântului şi a faptelor lor, crearea condiţiilor optime pentru accesul tuturor oamenilor la educaţie şi la o existenţă normală (fără legi absurde, fără manipulări oneroase, fără limitări ale libertăţilor constituţionale, fără politici perfide şi mincinoase).

Măcar o dată în viaţă, fiecare om a gândit astfel, nu credeţi? Hackerii în cauză nu glumesc deloc: ei vizează, într-o primă etapă, reţelele informatice ale marilor corporaţii şi unele instituţii guvernamentale.

Una dintre primele victime a fost site-ul VISA.com, care a trebuit să întrerupă orice operaţiune către deţinătorii cardurilor VISA. Al doilea mesaj al hackerilor este şi mai consistent:

"Suntem ANONIMI / Suntem o LEGIUNE / Nu iertăm şi / Nu uităm / Aşteptaţi-ne".

Postul de televiziune MSNBC, prin vocea realizatorului său, pretinde că este un fel de război de rezistenţă tăcut.

"Secretele voastre, arătate lumii întregi, îmi dau o stare de linişte / Minciunile voastre, devoalate în faţa tuturor, îmi dau o siguranţă reală / Ignoranţa de care am dat dovadă până acum v-a adus doar vouă satisfacţii / Ştim că aţi preluat controlul absolut / Dar acum ne-am "TREZIT" / Este adevărat că suntem doar nişte anonimi /Şi, deşi vă cunoaştem scopurile şi metodele, / Noi vom rămâne tăcuţi şi anonimi / Şi vom lupta împotriva scopurilor şi metodelor voastre / În cel mai paşnic război care a existat vreodată"- Julian Assange - fondator Wikileaks (Organizaţie media non-profit, dedicată activităţii de informare a publicului cu cele mai noi şi importante ştiri).

Instituţii financiare importante din întreaga lume au primit următoarele mesaje:

'"Reprezentăm o mişcare de rezistenţă descentralizată şi non-violentă / care încearcă să reinstaureze domnia legii şi să lupte împotriva oricărei organizaţii criminale".

"Este clar că se întâmplă lucruri rele în lumea în care trăim / Şi toţi oamenii ştiu acest lucru/ Oamenii nu ar trebui să se teamă de guvernele lor / Guvernele ar trebui să se teamă de popoarele pe care le conduc / Luptaţi prin lectură şi cercetare / Luptaţi prin sentimentul plenar de a vă simţi liberi / Visaţi, fiţi creativi şi împărtăşiţi-vă ideile tuturor / Împreună, doar împreună, vom obţine victoria războiului tăcut".




Noroc ca am cautat filmul si am vazut ca linkul pus a fost disabled. Asa ca inca o data un link bun pentru V FOR VENDETTA, tradus, AICI.



cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

2 comments:

noroc ca mai sunt si oameni carora le pasa .. miash dori sa pot face parte din aceast grup ..macar stiu ca se incearca ceva pentru omenire ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites