Monday, February 28, 2011

Horoscopul primăverii

Share/Bookmark

28 Februarie 2011
Mareste fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe yahoo messenger| Trimite pagina unui prieten| Printeaza pagina

Libertatea îţi spune ce-ţi rezervă astrele în martie, aprilie şi mai.

BERBEC 21.03 - 20.04

 DRAGOSTE: Luna martie este ca o furtună pentru cei cuplaţi, pentru că apare riscul de a intra în conflict cu partenerul, problemă care şi-ar putea găsi rezolvarea doar în justiţie.

În aprilie constataţi că deciziile pe care le-aţi luat sunt discutabile şi vă simţiţi luaţi pe sus de evenimente. În mai se mai aşază lucrurile, dar şirul evenimentelor derutante va continua, pentru că existenţa voastră e în schimbare.

CARIERĂ: Dacă anul trecut nu aţi fost mulţumiţi cu locul pe care îl ocupaţi în ierarhia profesională şi aţi făcut paşii necesari pentru a progresa, lunile de primăvară vă aduc mai multă ambiţie şi posibilităţi deosebite de afirmare, inclusiv dincolo de graniţele ţării. Timp de un an şi jumătate puteţi citi mai limpede în propriul suflet, pentru a înţelege ce vreţi să faceţi cu viaţa voastră. Pe baza acestor dorinţe intime vă puteţi schimba profesia de bază.

SĂNĂTATE: Cele trei luni de primăvară vă sensibilizează, fiecare în felul său. Martie poate aduce boli mai vechi, nevindecate sau neglijate din cauza unei false gândiri pozitive. În aprilie primiţi semnale importante de la corpul vostru, care e suprasolicitat. Ritmul schimbărilor din viaţa şi din sufletul vostru poate provoca dereglări importante, chiar dacă de scurtă durată, în funcţionarea organelor interne.

Luna mai anunţă mai puţine solicitări, dar tensiunea şi munca în regim de avarie pot dura până la începutul lunii iunie. Cel mai important inamic al vostru în această perioadă sunteţi voi înşivă, prin neglijarea unor simptome.

BANI: Din toată zbaterea din această primăvară vor apărea bani sau alte beneficii abia la vară. Martie se anunţă modestă, cu puţine schimbări în situaţia bugetului personal. În aprilie începe să se contureze un nou context, care vă va permite să vă rotunjiţi veniturile, prin eforturi proprii. Iar luna mai va fi şi mai fertilă decât cea anterioară.

În linii mari, lunile de primăvară vin cu ocaziile şi persoanele care vă vor ajuta să vă schimbaţi situaţia financiară pentru cel puţin un an de acum înainte.

TAUR 21.04 - 21.05

DRAGOSTE: Martie e o lună  complicată în plan sentimental, fiindcă vi se cere să aduceţi dovezi pentru sentimentele pe care până acum doar le-aţi declarat. Relaţiile cu toţi cei dragi v-ar putea scăpa de sub control din cauza programului aglomerat de la serviciu. Æi aprilie e o lună delicată. Abia în mai veţi reuşi să vă refaceţi fizic şi psihic.

CARIERĂ: Sunteţi puşi în situaţii noi, complicate, exact cum aţi păţit toată iarna. Martie aduce implicarea în proiecte care nu vă convin. Relaţiile de serviciu se complică, unul dintre şefi ar putea deveni ostil şi aţi putea intra în conflict cu el, iar calitatea muncii voastre ar putea fi serios afectată.

SĂNĂTATE: Zona rinichilor şi cea lombară sunt de mai mult timp expuse - probabil aţi remarcat deja mici probleme. Această predispoziţie continuă şi chiar se accentuează, lunile martie şi aprilie fiind delicate. Aţi putea avea nevoie de o perioadă mai lungă de odihnă.

BANI: Martie vine cu cheltuieli importante, pe care le puteţi privi însă ca investiţii. Aprilie ar putea aduce alte cheltuieli, de data aceasta legate de sănătate, de odihnă sau de o diminuare a veniturilor din cauză că nu vă mai puteţi îndeplini sarcinile.

GEMENI 22.05 - 21.06

 DRAGOSTE: Toate lunile de primăvară se anunţă dificile, pentru că nu aţi lăsat complet în urmă ultimele experienţe şi de aceea nu vă puteţi angaja deplin în altă relaţie. Luna martie, în mod special, poate deveni un test de voinţă, pentru că există tentaţia de a renunţa la o relaţie care se înfiripă din cauza dificultăţilor. Mesajul astral e că o poveste de dragoste începe spontan, dar nu poate continua decât dacă vă implicaţi în mod sincer.

CARIERĂ: Toate cele trei luni de primăvară vin cu nenumărate provocări legate de rolul pe care vi l-aţi asumat în plan profesional, de calitatea muncii pe care aţi promis-o anul trecut şi de capacitatea voastră de a vă adapta rapid la schimbări. Mulţi dintre voi au acum tendinţa de a aprecia o ofertă de muncă sau de colaborare în funcţie de siguranţa financiară pe care le-o oferă, neluând în calcul alte repere, cum ar fi posibilitatea de a progresa.

SĂNĂTATE: Afecţiunile posibile sunt cele de sezon sau mici slăbiciuni de scurtă durată, care apar pe un fond psihic fragil. Cea mai bună apărare împotriva risipei de energie la care vă impinge neobosita curiozitate este o atitudine relaxată în faţa viitorului. În luna mai aţi putea ceda tentaţiei de a vă satisface toate poftele, iar asta va duce la acumularea de kilograme.

BANI: La acest capitol veştile sunt bune, chiar dacă nu vă puteţi aştepta să vi se umple buzunarele într-un timp foarte scurt. Elementele benefice legate de carieră şi de posibilele oferte de colaborare sau chiar contractele de muncă, pentru unii în străinătate, vă vor aduce şi rezultate financiare, dar nu imediat. Pot apărea şi surprize, de exemplu, un prieten care vă dă ocazia de a câştiga o sumă importantă, într- o afacere care nu cere mare efort.

RAC 22.06 - 22.07

DRAGOSTE: Luna  martie poate fi considerată una dintre cele mai dificile din acest an, prin zbuciumul pe care vi-l aduce. Se pot ivi şi momente de criză în relaţiile cu cei apropiaţi. Aprilie continuă în mare măsură tendinţa din martie, dar tensiunea scade progresiv pe măsură ce vă apropiaţi de finele lunii. Luna e mai bună, pentru că veţi beneficia de ajutor din partea unor prieteni sau aţi putea întâlni o persoană deosebită.

CARIERĂ: Toată primăvara se anunţă agitată, cu numeroase propuneri tentante de dezvoltare profesională, care s-ar putea dovedi însă exagerate. Trebuie făcută o selecţie între ofertele pe care le primiţi. Luna martie vine cu mai multe momente în care situaţia de la serviciu se poate schimba radical, iar voi vă veţi afla în miezul acestor schimbări. În aprilie, tendinţa e asemănătoare, dar mulţi şi-ar putea regăsi în această lună puterea de a crede că visele lor pot deveni realitate. În mai vă regăsiţi cumva stabilitatea, dar schimbările nu se opresc aici.

SĂNĂTATE: Zona sănătăţii e vizată de un element astral deosebit de benefic, dar acesta nu aduce vindecare acolo unde sunt probleme, ci vă ajută să vă regăsiţi optimismul şi încrederea în puterea de a vă face bine.

BANI: După o lună februarie destul de solicitantă, mai ales prin încurcăturile financiare, vine martie, care vă oferă contextele dorite pentru a progresa profesional, iar asta poate atrage după sine o remuneraţie mai bună. Aprilie poate fi complicată, fiindcă rezultatele mişcărilor pe care le faceţi acum nu se văd imediat. Luna mai poate fi ceva mai prosperă, pentru că, odată ce v-aţi găsit locul, roadele muncii încep să se contureze.

LEU 23.07 - 22.08

 DRAGOSTE: Primăvara aceasta vă va rămâne mult timp în minte şi în suflet, pentru că aţi putea cunoaşte o persoană care se apropie de idealul vostru de partener. Luna martie vă pune inima pe jar - marea întâlnire poate avea loc în timpul unei călătorii. Aprilie vine să consolideze relaţia abia înfiripată. Orice aţi avea de gând pentru această primăvară, nu vă veţi plictisi şi nici nu veţi duce lipsă de dragoste, de gesturi frumoase sau de cuvinte pe măsura inimii voastre calde şi mărinimoase.

CARIERĂ: Luna martie e dinamică şi urneşte din loc proiecte legate de studii, de o eventuală colaborare cu străinătatea sau de ocuparea prin concurs a unei poziţii superioare celei de acum. Aprilie aduce surprize, iar evenimentele lucrează în favoarea voastră, ca şi oamenii pe care îi întâlniţi. În mai se conturează un proiect care se va dezvolta în iunie şi în iulie şi care poate deveni un reper în biografia voastră.

SĂNĂTATE: În nici una dintre lunile de primăvară starea de sănătate nu este vizată de vreun aspect important. Atenţie totuşi la consumul nervos, care poate deveni foarte intens în lunile martie şi aprilie, pe fondul sesizării unor oportunităţi pe care nu vreţi să le rataţi. În mai culegeţi roadele acestor eforturi, dar nu este nici aceasta o lună uşoară sau odihnitoare.

BANI: Întregul an vine cu promisiunea unor câştiguri mai mari sau a înmulţirii beneficiilor de pe urma unor investiţii făcute anul trecut. În martie vă interesaţi de obţinerea unor fonduri de la un sponsor pentru un proiect ambiţios sau pentru a putea continua un demers deja început. Partenerul sau familia lărgită v-ar putea da o mână de ajutor. Tot în luna martie apare posibilitatea de a obţine o colaborare cu străinătatea, un contract pe durată determinată foarte avantajos, la care nici nu aţi îndrăznit să visaţi până acum. Aprilie promite noi oportunităţi, iar din mai se creează un context benefic pentru evoluţia profesională, care va aduce inclusiv o creştere a sumelor încasate. Surprize ar mai putea apărea de unde nu vă aşteptaţi, de exemplu, prin valorificarea unei pasiuni pe care o practicaţi în timpul liber, fără a aştepta vreun beneficiu.

FECIOARĂ 23.08 - 22.09

DRAGOSTE: Martie şi  aprilie vă aduc ocazii preţioase de a reface dialogul de la suflet la suflet în relaţia de cuplu. Unii, mai timizi, pot profita de aceste două luni dinamice pentru a îndrăzni să se apropie de o persoană pe care o plac de mult timp, măcar pentru a-şi arăta interesul. Luna mai e specială, nu neapărat prin poveştile de dragoste pe care vi le aduce în dar, ci prin recuperarea rapidă şi pe termen lung a încrederii în sine. Această refacere sufletească atrage după sine mai multe şanse de a intra într-o relaţie sau curajul de a vă implica deplin în cea curentă.

CARIERĂ: Cele trei luni de primăvară vă aduc ocazia de a vedea cu cine vă puteţi alia, cu cine puteţi merge mai departe şi cu cine nu, care dintre persoanele pe care le consideraţi de încredere acum pot rămâne alături de voi. Martie se anunţă mai plăcută decât februarie, care v-a pus serios la încercare. Aprilie vine cu aceeaşi tendinţă de aşezare pe un făgaş gata conturat. Noutatea din aprilie este interesul vostru crescut faţă de studii, examene, specializări sau contracte şi colaborări cu străinătatea.

SĂNĂTATE: După lunile de iarnă, care au fost destul de solicitante, s-ar putea să aveţi nevoie de o perioadă de refacere. Dacă reuşiţi să gestionaţi inteligent finanţele familiei, care se află în mâinile voastre, aţi putea face în aşa fel încât primăvara asta să munciţi mai puţin şi să vă odihniţi mai mult.

BANI: Martie poate aduce surprize modeste, dar plăcute de la partenerul de cuplu, care vine cu mai mulţi bani în casă. Tendinţa se păstrează şi în aprilie, când se înscriu pe lista de binefăcători şi alţi membri ai familiei. În mai se pot ivi ocazii de a lucra pe baza unui contract de scurtă durată, în ţară sau în străinătate, pe o sumă măricică.

BALANȚĂ 23.09 - 22.10

 DRAGOSTE: În viaţa voastră are loc o furtună. Relaţiile sunt răscolite, puse la îndoială, discutate, negociate sau abandonate, într-un moment de furie. Conflictele pot creşte în intensitate în martie şi aprilie, în mai urmând să se mai atenueze.

CARIERĂ: Se poate spune că aţi depăşit dificultăţile legate de serviciu, de relaţiile cu colegii sau cu superiorii. Probleme rămân doar acolo unde se lucrează în asociere sau în parteneriate. Tendinţa principală e de distrugere a acestor relaţii, din motive subiective. Ar trebui să aveţi răbdarea necesară pentru a vedea dacă nu cumva vă grăbiţi şi judecaţi superficial oamenii.

SĂNĂTATE: De puţin timp, în zona sănătăţii se manifestă foarte subtil un element astral care vă atrage atenţia asupra celor mai importante surse ale dezechilibrelor care pot duce la boli. În luna martie apar câteva momente delicate pentru sănătate, în funcţie şi de câtă grijă aţi avut de starea voastră fizică şi psihică până acum. Aprilie este o lună solicitantă în alte domenii, dar se pot ivi şi consecinţe asupra sănătăţii.

BANI: Sectorul financiar devine important abia în timpul verii, cele trei luni de primăvară nu aduc decât ocazii de a iniţia discuţii, de a găsi persoanele potrivite cu care să colaboraţi. Martie e o lună de consum nervos şi financiar. Sunteţi tentaţi să puneţi la bătaie toate resursele pentru a scăpa de un concurent sau de un inamic. Aprilie întreţine atmosfera de conflict, ceva mai temperat însă, pentru că apar şi zorii unei perioade mai prospere, iar asta are darul de a vă calma. Din mai, speranţele prind formă şi evenimentele tind să capete un caracter benefic.

SCORPION 23.10 - 21.11

DRAGOSTE: Luna martie,  mai ales în prima parte, poate fi foarte importantă pentru reglarea unor relaţii care nu sunt încă lămurite. Este posibil să concepeţi un copil sau să vă implicaţi într-o idilă care până acum a fost mai mult o ocupaţie de timp liber. Primăvara aceasta există posibilitatea să oficializaţi o relaţie, fie prin căsătorie, fie prin recunoaşterea ei faţă de cei care contează pentru voi.

CARIERĂ: Bate vântul schimbării, iar momentul de vârf e adus de lunile martie şi aprilie, care vin cu nenumărate ocazii de a sesiza noi direcţii de dezvoltare profesională. Unii dintre voi ar putea schimba domeniul de activitate. Vă face bine orice modificare a sarcinilor de la serviciu, chiar şi o simplă mutare sau avansare pe un alt post, cu alte responsabilităţi, pentru că aduce un aer proaspăt în viaţa voastră. Atenţie: primăvara aceasta aţi putea intra în conflict cu unul dintre şefi.

SĂNĂTATE: Lunile de primăvară sunt complicate la capitolul sănătate, care oricum e deja sensibilizat, dacă nu şubrezit. Acum se vede cât de grijulii aţi fost cu propriul corp şi dacă aţi învăţat una dintre cele mai importante lecţii, şi anume faptul că organismul nu trimite semnale false. Luna martie poate aduce agravarea unor afecţiuni legate de zona capului sau de funcţionarea unor organe interne - ficatul, rinichii.

BANI: Afacerile revin ca prioritate în luna mai, deoarece martie şi aprilie reprezintă un interval necesar pentru luarea unor decizii şi pentru reorientare din mers, acolo unde este cazul. Sunt avantajaţi cei care colaborează cu străinătatea, au relaţii comerciale cu străinii sau lucrează pentru o persoană de altă origine.

SĂGETĂTOR 22.11 - 20.12

 DRAGOSTE: Oriunde aţi încerca să vă ascundeţi, săgeata lui Cupidon tot vă va ajunge în această primăvară, dacă aţi scăpat de ea până acum. Însă ceea ce aduce aerul de primăvară este trecător, cel mai probabil odată cu venirea verii veţi abandona relaţiile abia începute, din diverse motive. Nativii deja ocupaţi sufleteşte pot fi excepţii de la regulă, dar şi ei vor simţi o adiere de prospeţime în relaţia în care sunt implicaţi. În linii mari, o primăvară de excepţie pentru relaţiile amoroase, care nu vor fi nici simple, nici obişnuite.

CARIERĂ: Interesul vostru esenţial în lunile de primăvară nu este legat de carieră şi de evoluţia profesională. Cei care au preocupări creative pot avea însă parte de progres peste aşteptări şi de recunoaşterea talentului cu care au fost înzestraţi. Deocamdată, sunteţi într-un fel de pauză, vă revizuiţi planurile de viitor, stabiliţi noi direcţii de acţiune şi sesizaţi noi oportunităţi. Abia în luna mai apar primele elemente de consolidare a poziţiei de la serviciu şi alte beneficii, care vor spori odată cu apropierea verii.

SĂNĂTATE: Sănătatea nu este vizată de nici un aspect în mod special, iar dacă există unele probleme, se vor rezolva cel mai târziu în lunile de vară, când veţi primi un sprijin preţios de la planeta care vă guvernează, Jupiter. Martie şi aprilie vin cu un singur pericol, acela la unei uzuri rapide din cauza ritmulul de viaţă foarte alert sau al unui nou ritm interior, care vă face să trăiţi în viteză, ca şi cum aveţi de recuperat timpul pierdut. Luna mai aduce şi elemente protective în zona sănătăţii, dar şi unele pericole, care se pot contura din cauza unui stil de muncă dezordonat, care vă epuizează rapid resursele.

BANI: Anul acesta nu aduce, mai ales în prima sa jumătate, prea multe beneficii financiare, chiar dacă eforturile voastre sunt la fel de intense ca şi până acum. Se conturează însă direcţiile principale în care urmează să vă dezvoltaţi şi care vă vor aduce şi o creştere a câştigurilor. Sunt avantajaţi cei care au venituri din mai multe surse şi cei care desfăşoară o activitate creativă. În martie şi aprilie cheltuiţi mult cu familia şi cu casa, iar în luna mai apar primele semne ale prosperităţii.

CAPRICORN 21.12 - 20.01

DRAGOSTE: Luna  martie se anunţă explozivă în relaţia cu familia, cu decizii bruşte şi răsturnări de situaţie pe care nu le mai puteţi controla, deşi voi le-aţi iniţiat în vara trecută. Un traseu profesional nou, foarte solicitant, vă poate ţine departe de familie şi atunci când ajungeţi acasă constataţi că lucrurile evoluează într-o direcţie pe care o consideraţi greşită, dar nu mai puteţi interveni decisiv. Aprilie nu face decât să continue această tendinţă. Abia în mai vă recăpătaţi puţin echilibrul şi se poate reface legătura sufletească cu o persoană specială din viaţa voastră.

CARIERĂ: Primăvara poate fi decisivă pentru progresul vostru profesional, nu prin evenimentele care au loc, ci prin puterea voastră de a vă asuma un nou drum în viaţă. Ceea ce se construieşte acum e de durată şi de mare valoare pentru voi. Martie şi aprilie reaşază priorităţile din viaţa voastră - unii vor fi foarte ocupaţi cu familia şi cu evoluţia profesională în acelaşi timp, alţii pot opta pentru reglarea situaţiei locative, în ciuda provocării uriaşe care vine din domeniul profesional.

SĂNĂTATE: Toate solicitările din alte domenii de viaţă pot avea consecinţe asupra echilibrului vostru. Beneficiaţi însă de o formă de protecţie astrală care vă ajută să înţelegeţi în profunzime orice problemă de sănătate şi să o abordaţi cu înţelepciune. Dereglările posibile în martie şi aprilie sunt legate de oboseală sau de senzaţia de epuizare prin care pot trece unii dintre voi. Porniţi pe un nou drum în viaţă. Luna mai aduce confort sufletesc, mai puţine surse de stres şi împăcare cu orice situaţie problematică.

BANI: Martie nu vine cu schimbări esenţiale, în afara celor deja apărute în februarie. Aprilie se anunţă mai mult un interval de consum destul de intens, pentru că deciziile radicale atrag cheltuieli pe măsură. În mai, astrele vă surâd, de această dată sub forma unor ocazii fericite de a face bani în plus fără mare efort, eventual de pe urma unei pasiuni pe care o practicaţi doar în timpul liber sau a unei specializări dobândite recent. Poate fi vorba de educaţie, de creaţie sau de transferul experienţei acumulate în profesie. E bine să fiţi cumpătaţi cu resursele voastre, pentru că pot apărea şi situaţii care să necesite cheltuieli mari.

VĂRSĂTOR 21.01 - 20.02

 DRAGOSTE: Veniţi cu noi concepţii, mai proaspete, despre ce loc trebuie să ocupe sentimentele şi relaţiile în viaţa fiecăruia. Sunteţi primii care pleacă dintr-o relaţie dureroasă, dar şi primii care se angajează într-o legătură pe termen lung, cu tot ce implică aceasta. Ar fi bine să ţineţi cont de un detaliu esenţial: în relaţiile sentimentale nu sunteţi în postura de beneficiari, ci de sursă a iubirii. Voi dăruiţi, vă sacrificaţi şi păşiţi alături de cel drag pe drumul vieţii. Se pot reface şi relaţiile cu copiii, ei fiind cei mai receptivi la schimbările voastre de atitudine.

CARIERĂ: Lunile de primăvară duc mai departe direcţiile stabilite deja şi sunteţi încurajaţi să vă descoperiţi talentele care pot face diferenţa între voi şi concurenţă şi să le susţineţi prin lucrări de calitate sau prin diplome. Martie vine cu numeroase contexte şi situaţii în care aflaţi înaintea altora lucruri cu totul şi cu totul noi. Aprilie aduce şi un element de concretizare, de fructificare a acestor informaţii, iar luna mai vă ajută să puneţi în practică unele dintre cele mai bune idei.

SĂNĂTATE: Martie vă menţine în aceeaşi formă de zile mari în care aţi fost aproape toată iarna, dacă nu aţi tratat eventualele probleme cu indiferenţă. Aprilie vă aduce un surplus de energie, iar în mai aveţi mai multă poftă de viaţă, care la unii s-ar putea manifesta prin câteva kilograme în plus.

BANI: Lunile de primăvară vin cu tot felul de surprize la acest capitol, de la clarificarea aproape fără efort a unor încurcături legate de banii pe care trebuie să îi primiţi, la câştiguri care curg, nu pică. Şansa este de partea voastră, dar depinde de ceea ce aţi construit până acum.

PEŞTI 21.02 - 20.03

DRAGOSTE: Această  primăvară vine cu elemente care vă vor scoate din ritmul de viaţă obişnuit şi vă vor da impulsuri care pot atrage schimbări calitative în viaţa voastră. O altă veste bună este că, deocamdată, nu există nici un tranzit planetar important care să vă deregleze relaţiile cu cei dragi. S-a produs deja o maturizare, o cântărire a relaţiilor şi aţi luat cele mai importante decizii în ultimii ani.

CARIERĂ: Şi în acest domeniu beneficiaţi de o formă foarte specială de protecţie, pentru că voi sunteţi cei care hotărăsc încotro să se îndrepte viaţa voastră. Unii au ales deja calea, alţii intuiesc de mai mult timp care va fi noua direcţie. E posibil ca aceia dintre voi care au mers pe un traseu profesional la îndemnul familiei să facă acum o schimbare majoră de direcţie.

SĂNĂTATE: După o lună februarie destul de grea, începe procesul de înnoire, de regenerare, pe care îl veţi resimţi şi la nivel fizic printr-o stare mai bună. La finalul lunii martie vă eliberaţi de unul dintre marcatorii astrali care v-au tulburat destul de mult în ultimele nouă luni, prin senzaţii ciudate, dureri inexplicabile sau afecţiuni care apar şi dispar la fel de repede. Sănătatea voastră se întăreşte, în ciuda agitaţiei sporite, dar ar trebui să fiţi atenţi la cantitatea de alimente consumată.

BANI: În martie vedeţi foarte clar cât din valoarea voastră e reflectată în sumele care vă revin. Aprilie continuă această tendinţă, dar aduce şi multă mobilizare, adică începeţi să faceţi ceva pentru a câştiga mai bine. În mai se anunţă întâlniri importante cu persoane care au şi voinţa, şi puterea, inclusiv financiară, de a face lucruri mari, la care puteţi lua parte şi voi.

sursa libertatea


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites