Saturday, October 3, 2009

NE ME QUITTE PAS

APEL


4000 DE OAMENI SINT PRINSI SUB DARIMATURI DIN CAUZA CUTREMURULUI DIN iNDONEZIA. SI EI SINT FRATII NOSTRI.

FAC UN APEL LA TOTI CEI CE FAC REIKI, SAU PUR SI SIMPLU DORESC SA SE ROAGE SAU SA TRIMITA UN GIND BUN, PENTRU CA ACESTE PERSOANE SA SUPRAVIETUIASCA.
IMAGINATI-VA CUM E SA STAI IN INTUNERIC, BLOCAT-CEI CE AU CLAUSTROFOBIE STIU-SUB DARIMATURI, INGROZIT, NEMINCAT, NEBAUT, POATE CU CADAVRELE CELOR DRAGI LINGA TINE.

UN GIND BUN POATE SALVA O VIATA!

CALEA
























Am avut o discutie most enticing cu cineva de la kabbalah romania.

Dupa cum ati vazut, de cind am descoperit blogul ravului Laitman am tradus multe din articolele lui, care mi se par extrem de curajoase si pertinente, de asemenea foarte clar explicate chiar si pentru cineva care nu stie Kabbalah, sau nu a studiat pina acum aceasta stiinta milenara.

In discutie am fost acuzata ca nu fac parte din grup si nu inteleg ce insemna forta grupului si de asemenea ca nu m-am lamurit care este Calea. Aia adevarata.
Ok, for the record, m-am saturat pina peste cap de habotnici, din orice religie ar fi ei
.

Pe blogul MEU scriu despre toate religiile, religii pe care-surpriza- le-am practicat si inca cu singe.Nimic din ce am scris pe blog nu este nefiltrat de practica mea spirituala serioasa. Am dedicat cel putin citiva ani, cu maestrii autentici, uneori ascunsi, ai deiferitelor cai.
Si am ajuns laurmatoarea concluzie
: CALEA este aia care ti se potriveste tie.

NU are crestinismul, kabbalah, islamul, shamanismul, hinduismul, buddhismul vreo licenta exclusiva scrisa de Dumnezeu.
Calea e aia ce ti se muleaza pe structura energetica pentru ca, nu-i asa, sintem toti DIFERITI. Calea mea e aia din care care iau cind am nevoie, CE am nevoie dintr-o anumita practica, ceva ce mi se potriveste in momentul respectiv pentru o anumita problema.

Nu cred in cai exclusiviste, in habotnici si in persoane care ma judeca. A-i judeca pe ceilalti dupa standardele tale insemna, after all, ca tu, ala care judeci NU AI INTELES NIMIC DESPRE NICI O CALE.
CALEA care ma duce la Dumnezeu e aia pe care merg EU.
Poate miine imi voi schimba calea. Poate ca miine voi intelege mai mult.
POATE ca miine voi vrea sa ma iau de piept cu tatal ceresc sau cu mama divina pentru ca asa simt eu in acel momet.
Si, traind in acest univers pradalnic, am toate drepturile.

Calea e una singura. Cea care imi conduce pasii, in ritmul meu, spre divinitate.
Uneori cad.Alteori o iau inapoi. Alteori stau in extazul divin pe care il simt cind fac dragoste sublima cu iubitul meu.A face dragoste este o cale. A te duce la biserica este alta. A nu crede in nimic este si asta o cale. Toate sint caile mele, pentru ca in cele din urma EU SINT DUMNEZEU, SI DUMNEZEU SE REGASESTE IN MINE, MEREU SI MEREU, JUCIND LILA DIVINA, JOCUL DE-A V-ATI ASCUNSELEA CU EL INSUSI.

P.S-cred cu tarie ca in fiecare religie se revela Dumnezeu.Prin fiecare religie ajungi exact in acelasi loc.Dupa cum spune Don Juan, nicaieri.
Sau mai bine spus fiecare religie te aduce fata in fata cu tine, the spark of awareness, pe care Vulturul a desprins-o din el, ca sa-i aminteasca ca nu e singur, si ca sa fie imbunatatita cu experienta vietii.

Despre calendarul mayas si nu numai




Calendarul Mayas este cel mai precis calendar descoperit pana in acest moment pe Pamant. Omenirea este intrigata: cum o populatie tribala antica a putut sa fie atat de precisa, mai precisa decat omul modern si toate tehnologiile lui? Omenirea priveste acum la mayasi pentru a intelege data de 21 decembrie 2012 - care este subliniata in calendarul lor. Si ei au raspuns.

Ce sursa este mai inalta si mai respectata decat presedintele Consiliului National Maya al Inteleptilor din Guatemala (al celor 440 de triburi reprezentand conducatorii natiunii Maya din Mexic, Belize, Honduras, Guatemala) - Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj?

Astazi, voi traduce in limbajul lumii moderne ceea ce mayasii insisi au de spus referitor la data de 21 decembrie 2012. Daca gresesc, sunt sigur ca acest consiliu Maya si Don Alejandro imi vor atrage atentia, dar mi-au dat autoritatea sa vorbesc in numele lor.

Mayasii doresc sa va informez ca lumea pe care o cunoasteti, cea in care traiti, nu este ceea ce credeti voi. Noi, oamenii moderni, credem ca lumea este solida si reala, fixa, si ca nimic nu poate schimba asta, ca lucrurile vor merge asa la nesfarsit, cu sau fara prezenta noastra. Mayasii vor sa va informeze ca asta nu este adevarat. Lumea este de fapt un ansamblu de imagini care pot fi controlate de constiinta, in special de constiinta care este conectata direct cu inima.

Aceasta nu este o lucrare de popularizare. Daca voi cautati asa ceva, atunci nu sunteti in locul potrivit. Sunteti pe cale sa intrati intr-un mod de viata care era inteles doar de lumea straveche. Lumea moderna aproape ca nu are nicio idee despre ceea ce vom discuta si, in general, nici nu stie ca exista. Totusi, acest mod de a fi este exact ceea ce lumea moderna are nevoie in acest moment din istorie si probabil ca nu stie asta.

Omenirea se afla acum intr-o situatie asemanatoare cu cea a unui fluture inainte de a iesi din coconul sau. Tot ce stia e pe cale sa se schimbe si o lume complet noua este pe cale sa se iveasca.

Numele meu este Drunvalo Melchizedek si probabil ca va intrebati de ce un om alb sta in fata voastra, fiind autorizat sa vorbeasca in numele mayasilor. Imi va lua ceva timp ca sa va explic, iar pentru a face asta va trebui sa va povestesc putin despre viata mea. Astfel, veti intelege de ce ma aflu aici.

Ca multi alti oameni, pe la 20 de ani (desi unii fac asta mai devreme) vroiam sa stiu de ce ne aflam noi pe Pamant si ce inseamna viata. Ce este aceasta planeta si stelele, de ce ne aflam aici si ce se intampla. Cautand raspunsul, am inceput sa studiez si primul loc unde am facut asta a fost la facultate. Aici am ales fizica si matematica. Nu pentru ca voiam sa devin fizician sau sa castig bani, ci pentru ca am crezut ca fizicienii si matematicienii stiu ce sunt planetele si stelele. Am petrecut multi ani studiind, dar am ajuns la concluzia ca ei nu stiau mai mult decat mine.

Asa ca am trecut de la partea stanga a creierului la cea dreapta si am inceput sa studiez arta, istoria artei si pictura. Si am mai petrecut vreo doi ani studiindu-le si chiar mi-a ajutat. M-a ajutat, pentru ca am trecut prin istoria artei 20 000 de ani, de la omul cavernelor, la cel modern. Treptat, am inceput sa intrezaresc ce este viata, din perspectiva partii feminine a creierului, dar nu eram prea aproape.

In timpul colegiului am inceput sa practic meditatia, sa studiez mantre si am avut un guru hindus care m-a invatat toate acestea si astfel am devenit foarte preocupat de ele. Intr-una din zile, cand ma aflam in meditatie profunda, s-a intamplat ceva in camera unde ma aflam. Ceva la care nu ma asteptam si care nu cerusem sa se intample; doar s-a intamplat, pur si simplu. Langa mine au aparut doua sfere de lumina, una de o parte si una de alta. Erau foarte stralucitoare; una era de culoare ultraviolet foarte frumoasa, iar cealalta de un verde intens. Nu stiam ce sunt. Doua sfere de lumina in camera mea! Apoi, in interiorul capului, in mod telepatic am auzit: „Nu suntem separate de tine, suntem tu pe un alt nivel de existenta”. Nu stiam ce inseamna asta. Apoi ele au inceput sa ma ghideze ca sa incep cercetarea vietii.

In interactiunea mea cu cele doua sfere de lumina am fost condus catre 70 de invatatori spirituali din toata lumea, studiind aproape orice forma de meditatie spirituala de pe planeta. La un moment dat, am descoperit ca cele doua sfere de lumina erau de fapt ingeri, din punctul lor de vedere.

In acelasi timp, cele doua sfere de lumina m-au ghidat catre lumea popoarelor indigene, pentru a incepe sa inteleg modul lor stravechi de viata. M-au condus catre un trib din New Mexico, Taos, unde am trait aproape 14 ani. Unul dintre invatatori a fost liderul Bisericii Peyote din intreaga America – numele lui era Goodmorning. Am avut si alti invatatori, unul era casiki – liderul spiritual al tribului Taos. El m-a invatat despre cristale si amulete si modul in care poti intelege si schimba realitatea exterioara, prin folosirea lor. O amuleta este, de fapt, o piatra prelucrata intr-un anumit mod si, daca stii cum s-o folosesti, ea iti poate schimba viata in moduri incredibile. Am vazut, am urmarit cum se petrec lucrurile. Astfel, am fost pregatit sa plec in lume si sa incep sa lucrez si cu alte triburi. Sferele de lumina m-au dus la Anastasi: ei sunt cei mai vechi, au trait inaintea civilizatiei Hopi, Sioux si a celorlalte pe care le cunoastem. I-am cunoscut intr-o alta dimensiune si am inceput sa lucrez cu ei, pentru un timp.

Apoi am fost condus catre mayasi. In 1985, mi s-a spus sa merg in Yucatan si am inceput sa studiez acolo. Am facut ceremonii, apoi am fost condus in temple sacre – Tikal, Chichen Itza, Palenque, Copan, Uxmal, Nakkal etc. A fost ca o initiere pentru mine, iar mayasii urmareau cum lucrez la acest nivel. Cativa ani mai tarziu, am intalnit un om care se numea Hunbatz Men, un saman si preot mayas, care era in legatura cu Consiliul Mayas din Yucatan. El a inceput sa ma invete modul in care mayasii percepeau lumea – mod care era diferit de cel al triburilor intalnite in Statele Unite. M-a rugat sa fac ceremonii impreuna cu el. De-a lungul timpului, am facut sute de ceremonii alaturi de triburile din America de Sud. Prin 2003, Hunbatz Men m-a chemat din nou sa facem ceremonii, iar acestea erau mult, mult mai profunde si reuneau reprezentanti ai triburilor din toata lumea. Astfel, am inceput sa inteleg ce inseamna ceremoniile acestea, pentru ca pana atunci nu intelesesem cu adevarat.

Abia de curand, in 2007, liderul intregii natiuni mayase a venit la mine si despre asta vom discuta in continuare.

CONSTIINTA IN EVOLUTIE

Stim ca, permanent, constiinta umana evolueaza. Stiinta a observat acest lucru cu mult timp in urma si este constienta de acest lucru. Pe la sfarsitul anilor '80, Enciclopedia Britanic a descoperit ca, daca iei toata cunoasterea lumii, tot ceea ce am invatat de la inceputul civilizatiei noastre (ceea ce inseamna civilizatia sumeriana de acum 6 000 de ani) pana in anii 1900, exista un anumit numar de biti de informatie (daca e sa vorbim in termenii calculatoarelor) . De-a lungul acestor 6 000 de ani am invatat incet un numar de lucruri. S-a descoperit ca din 1900 si pana in 1950 am invatat tot atat de multe lucruri pe cat am invatat in cei 6 000 de ani de istorie. Cine s-ar fi gandit la asta? Apoi, s-a mai descoperit ca aproximativ de prin 1950 si pana prin 1970 am invatat din nou tot atat cat am invatat in 6 000 de ani. In doar 20 de ani! Apoi, din 1970 pana in 1980 am invatat din nou cat in 6 000 de ani. Si totul continua din ce in ce mai rapid. De fapt, a fost un moment in care NASA primea atatea informatii, incat nici nu mai avea timp sa le introduca in computere – acestea erau in urma cu opt-noua ani. Au trebuit sa-si imbunatateasca hard-ul si soft-ul computerelor, ca sa poata cuprinde tot ceea ce au invatat.

In acest moment, ne aflam pe o curba ascendenta verticala a evolutiei. Acum invatam in aproximativ o luna, cat am invatat in 6 000 de ani. Pare imposibil, dar e demonstrat, daca verificati. Deci, exista o curba a evolutiei, in care, la inceput, am evoluat lent, apoi am devenit din ce in ce mai inteligenti si procesul s-a accelerat, iar pe masura ce ne apropiam de timpurile moderne, am intrat pe linia verticala. Mayasii spun ca suntem pe cale sa facem o schimbare in constiinta umana. Vom deveni ceva nou, o noua specie, un nou mod de perceptie a realitatii. Despre asta este vorba in aceasta transmisie. Despre aceasta schimbare de constiinta. Vom vorbi si despre alte lucruri, dar asta este tema principala.

Daca privim in urma, la culturile antice, devine clar ca suntem mult diferiti fata de cei din vechime – sa zicem, fata de cei de acum 2 000 de ani. E evident. Diferiti nu doar in jucariile noastre tehnologice, ci diferiti si in modul in care percepem realitatea din jurul nostru, in ceea ce gandim ca este ea si in cine credem ca suntem noi in ea. Mayasii spun ca evolutia constiintei umane se face pe parcursul mai multor cicluri, la fel cum ADN-ul se desface, atunci cand ajunge la un anume cromozom. Iar noi ne aflam acum foarte aproape de momentul in care evolutia omenirii se accelereaza si va face un salt urias spre un nou nivel de constiinta. Vom deveni ceva mult mai maret decat ceea ce numim acum om. La aceasta intelegere ne vom intoarce, explicand ce spun mayasii despre ceea ce vom deveni. La aceasta intelegere ne vom referi, cand vorbim de schimbarile in constiinta umana.

CEREMONIILE

Nu vom intelege profetiile mayase, daca nu intelegem mai intai cum percepeau cei din vechime ceremoniile. Acestea erau mult, mult mai profunde decat ceea ce percepem noi, ca oameni moderni. Noi credem ca stiinta si logica sunt elementele cheie ale lumii in care traim. Credem cu tarie ca suntem superiori celor din vechime. Si ca tehnologia ne usureaza viata, ne-o face mai buna. Dar daca va inchipuiti ca tehnologia ne va salva de ceea ce Mama Pamant este gata sa aduca omenirii si daca mayasii au dreptate, atunci veti fi surprinsi. Asa cum am spus si la inceput, viata nu este ceea ce credeti ca este.

In Vedele sanscrite, scrise cu aproape 6 000 de ani in urma, se vorbeste despre timpurile in care omul va ajunge sa cunoasca electricitatea si magnetismul, despre cum va zbura in cer in cutii de metal (acesta este chiar un citat). Tot in Vede se spune ca intr-o singura zi vom renunta la toate astea, ca un copil care, atunci cand creste, renunta la ursuletul de plus si cauta altceva, dintr-o viziune mai inalta. Suntem pe cale sa facem acelasi lucru. Din punctul de vedere al mayasilor, tehnologia inalta nu este un semn al unei civilizatii avansate. Este un semn ca o civilizatie este pe cale sa devina avansata. La ce e buna tehnologia pentru oameni, daca ei descopera ca propriul lor corp si constiinta umana pot face tot ceea ce face acum tehnologia si chiar mult mai mult decat atat?

In primul rand, mayasii vad si cunosc Pamantul ca pe o fiinta, constienta de tot ceea ce se intampla pe corpul ei. Tot ceea ce exista in Cer sunt fiinte vii, ce interactioneaza unele cu altele. Noi nu le vedem asa: vedem Pamantul ca pe o piatra.

Ceremonia este o comunicare directa si o punte de legatura a omului cu Marele Spirit – Mama Pamant, Tatal Cer si cu toata viata de pretutindeni. Din timpurile stravechi se stia ca, inainte de orice schimbare, trebuie facuta o ceremonie. Aceasta leaga inimile oamenilor intre ele si pe acestea cu inima Pamantului si a Soarelui, a Universului si a tot ceea ce exista. Atunci cand popoarele vechi intrau in ceremonie, ei intrau, de fapt, intr-o lume sacra, de posibilitati nesfarsite.

Mayasii au prezis ca, pe masura ce ne apropiem de 2012, omenirea va intra intr-un haos foarte profund. Dar nu este niciun motiv sa va fie frica: nu este sfarsitul, este inceputul, dupa cum va veti da seama curand. Este sfarsitul unui ciclu, este inceputul unui nou ciclu, plin de frumusete si speranta? Asta trebuie sa aflam!

Daca ne concentram pe sfarsitul ciclului, uitandu-ne in urma, observam ca acum, in lumea moderna, totul a inceput sa degenereze, sa se dezintegreze la scara mare, exact asa cum au prezis mayasii. De exemplu: incalzirea globala si faptul ca ne apropiem cu repeziciune de o epoca de gheata, care ar elimina cea mai mare parte din viata de pe planeta; lumea financiara, care este in pragul unui colaps la nivel planetar; bolile mortale, cum sunt SIDA si alti virusi pandemici la nivel global; exista 46 de razboaie in acest moment, cum sunt cele din Irak si Afganistan; cei peste doua miliarde de oameni care traiesc cu mai putin de doi dolari pe zi, sau cei 25 000 de copii care mor de foame in fiecare zi; cresterea populatiei ce distruge viata pe planeta, pur si simplu doar pentru a subzista. Pot continua si cu alte exemple, dar in inima voastra stiti despre ce vorbesc. Timpurile pe care le traim sunt cel putin precare pentru planeta si pentru toate formele de viata care traiesc pe ea.

Conform mayasilor, tot acest haos a fost prezis cu mult, mult timp in urma. Ne apropiem de sfarsitul unui ciclu de timp care a durat mult si, cand acest ciclu se termina, intotdeauna apare haosul. Asta face parte din ciclul vietii. Este ceva natural. Mayasii au prezis ca acest haos pe care il experimentam acum este doar la inceput, iar ceva mult mai maret decat experimentam acum e pe cale sa apara pe Pamant.

Va rog sa intelegi ca profetiile care urmeaza sa fie dezvaluite nu sunt fantezii ale mayasilor, ci, asa cum vom arata in curand, sunt sustinute de stiinta moderna. De indata ce vom intelege situatia in care ne aflam, ne vom da seama ca este timpul sa ascultam ceea ce urmeaza sa apara, este timpul sa ne pregatim interior, deoarece nu mai e posibil sa traim ca si cum totul este normal. In niciun caz! Ceea ce noi consideram a fi „normal”, dupa cum spun mayasii, nu se va mai intoarce niciodata. Ceea ce va inlocui aceasta realitate „normala” este cu mult, mult mai maret.

Deci, sa fie acesta sfarsitul epocii moderne, asa cum cred foarte multi oameni care studiaza calendarul mayas, ce prezice schimbari masive la nivel global in 2012? Asta este exact ceea ce conducatorul natiunii mayase, Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj, doreste ca noi sa intelegem. Potrivit mayasilor, probabil ca vor fi schimbari ale Pamantului, dar vor fi si alte schimbari, cu mult mai importante, extrem de frumoase si pozitive, despre care nimeni nu vorbeste. Si nici oamenii de stiinta nu stiu despre asta. Exista aspecte pozitive, pe care mayasii si eu dorim ca voi sa le cunoasteti.

SECRETUL ETERN

Daca sfarsitul acestui ciclu va fi un dezastru sau o binecuvantare pentru omenire, asta va depinde de oameni, asa cum mi-a fost explicat de catre mayasi si de catre foarte multe alte triburi. In astfel de momente, s-a intors o pagina din istoria omenirii si civilizatia este in criza. In aceasta situatie, totul depinde de felul in care omenirea asimileaza toata aceasta experienta noua, cunoasterea si intelepciunea intr-un corp de constiinta care va conduce omenirea spre viitor. Daca aceasta experienta viitoare se poate mentine, atunci vom supravietui. Daca nu, vom merge pe calea dinozaurilor atunci cand au disparut. Depinde de noi. Avem puterea de a ne schimba viitorul acum. De fapt, aici si acum sunt singurul loc si moment posibil in care sa facem aceasta schimbare.

Am vorbit mai inainte de o constiinta mai inalta. Exista un secret despre cum sa initiem acest lucru. Si pot sa spun asta printr-o propozitie, chiar daca multi nu vor intelege. Am s-o spun totusi si o voi explica un pic mai tarziu. Secretul despre cum se dobandeste acest salt in constiinta are de-a face cu asta: constiinta umana, combinand cunoasterea constienta straveche cu cea moderna, creeaza o constiinta noua, mai evoluata, pentru ambele lumi. Acum traim in doua lumi separate una de cealalta. Cea veche si cea moderna. Traim unii langa altii. In acelasi timp, cele doua lumi au nevoie una de alta, sa se inteleaga una pe cealalta, sa absoarba fiecare cunoasterea si intelepciunea celeilalte lumi. Altfel, niciuna nu va putea urca spre o constiinta mai inalta. Asta cere cooperare, iar lumea antica este gata sa o faca acum, cele mai multe dintre triburi fiind deja pregatite. Insa lumea moderna nu a inteles inca faptul ca are nevoie de stramosii sai, care sunt, de fapt, lumea veche. De ce sunt importanti stramosii pentru supravietuirea noastra si de ce este supravietuirea noastra importanta pentru stramosii nostri?

In lumea moderna, cei mai multi dintre noi traim intr-o realitate sintetica si ma refer la faptul ca traim separati de natura, in case, in masini si cu toata tehnologia care ne creeaza un scut fata de lumea exterioara. Si, din cauza mandriei ca am realizat atat de mult in domeniul tehnologiei, nu ne putem imagina de ce oamenii acestia din triburi, care umbla desculti si abia se pot hrani, ar putea totusi sa aiba vreun fel de efect asupra lumii moderne, cu exceptia faptului ca ne deranjeaza. Dati-mi voie sa explic de ce mayasii si alte triburi sunt importante pentru chiar existenta noastra. Daca permitem acestei intelegeri sa se nasca in noi, vom intra in lumea ascunsa a mayasilor, unde va vom revela modul lor de viata si intelepciunea lor.

NATURA CA IMAGINE A CONSTIINTEI IN EXPANSIUNE

Privind in natura si in univers, vedem ca trupul uman si toate formele de viata cunoscute, inclusiv planetele, stelele si alte realitati, toate contin o serie matematica de numere, ce poarta numele de seria Fibonacci. De fapt, corpul nostru contine aceasta serie in milioane de locuri, in fiecare celula si chiar in proportiile partilor corpului nostru.

Pentru a intelege de ce este crucial ca lumea veche sa se combine cu cea noua, sa se combine impreuna cunoasterea si intelepciunea noastra, voi vorbi despre geometria sacra. O vom folosi pentru a va explica de ce este asa.

Raportul de aur este o proportie. Puteti lua orice dreapta, de orice lungime. Daca o taiati exact in locul magic care corespunde raportului de aur, o parte este 1, iar cealalta este 1,6180339 si continua asa la infinit. Este o proportie. Iar ea se gaseste nu numai in corpul uman, ci si in stele, in planete, in Luna. De exemplu, sa ne privim mana. Daca impartim lungimea primei falange a oricarui deget, la lungime totala a degetului obtinem proportia de aur. Si la picioare este la fel. In tot corpul regasim aceasta proportie, in milioane de locuri. Fiecare celula din corpul nostru contine numarul de aur, deci este evident ca numarul de aur este foarte important pentru creatie. El este cea mai importanta proportie dintre toate celelalte care sunt matematic posibile.

Dar viata, eu si voi, nu stim cum sa facem asta, cum sa cream o proportie de aur. Este doar o proportie ideala, care nu exista de fapt nicaieri. Viata nu stie cum sa foloseasca numere infinite. Stie cum sa foloseasca numere intregi, ca 1, 2 etc. Viata a inteles acest lucru uimitor, care a fost descoperit de Fibonacci cu mult timp in urma.

Seria Fibonacii este: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 s.a.m.d. Fiecare numar se obtine adunand ultimele doua numere anterioare. E simplu. Dar daca impartim numerele, vom avea proportii care se vor apropia de valoarea numarului de aur, fie cu putin sub, fie cu putin peste aceasta valoare. Si, pe masura ce ajungeti la numere mai mari din seria lui Fibonacci, veti avea o valoare din ce in ce mai apropiata de valoarea numarului de aur. Cochilia de melc contine in mod vizibil, in faliile sale, proportiile despre care vorbim. Asa face viata, pentru a rezolva situatia in care nu poate folosi numere complexe si foloseste doar numere intregi. Viata foloseste asta nu numai in corpul nostru, ci in tot, chiar daca vine dintr-o alta lume.

Tineti minte ca discutia noastra a plecat de la intrebarea de ce lumea moderna si cea straveche au nevoie una de alta pentru a supravietui, asa cum spun mayasii.

Iata imaginea unei plante care creste conform seriei lui Fibonacci. Atunci cand iese din pamant are o frunza. Apoi mai face una, apoi inca doua, apoi 3, apoi 5 frunze apoi 8 si apoi 13 flori. Sirul Fibonacci este evident in aceasta forma de viata. Intrebarea este: cum de a stiut aceasta planta ca dupa ce a facut 5 frunze a trebuit sa creasca 8? De ce nu 10 sau 12, sau mai multe? Raspunsul este ca ea s-a uitat in trecutul sau si a vazut ca este 3 si ca, daca adauga trecutul la prezent, care este 5, atunci rezultatul va fi 8. Stie exact care va fi viitorul. Si asta este exact ceea ce omenirea va trebui sa invete sa faca acum. Este ca si cum lumea moderna este 5 si nu stie ce urmeaza, pentru ca este complet deconectata de la trecut. Dar cand se va reconecta cu trecutul si isi va reaminti vechea lume, atunci va sti exact catre ce se indreapta. Trebuie sa stim catre ce se va extinde constiinta noastra si nu putem sti asta, fara lumea veche. Este esential. Nu e o optiune. Trebuie sa ne conectam cu acea lume, iar ea este complet pregatita, ei stiu ca au nevoie de noi, numai ca noi nu stim ca avem nevoie de ei.

MAYASII TIMPULUI ETERN

Poporul mayas a detinut cunoasterea despre timp, timpul etern si in special despre 21.12.2009, care a devenit un mister pe care inimile noastre au cautat sa-l descopere, pentru o mai completa intelegere a existentei noastre. Stim ca aceasta data este importanta, dar cei mai multi dintre noi nu stiu ce semnificatie reala are ea. Iar pentru a avea o imagine mai clara despre aceasta data, pentru a ne completa intelegerea, va trebui sa vorbim despre alte subiecte, cum ar fi: precesia echinoctiilor si despre alte cicluri de timp, toate fiind legate intre ele. Daca profetiile mayase sunt corecte, iar stiinta moderna le confirma, atunci ceea ce e pe cale sa se intample este o schimbare la nivel planetar, o schimbare completa a planetei si a constiintei umane. Ii pasa cuiva de asta? Mayasii spera ca da.

Stiinta a studiat cunoasterea mayasa si calendarul lor si a ajuns la concluzia ca 2012 este o data limita pentru omenire. Dar, din punctul de vedere mayas, ar fi mai corect sa o numim data nasterii unei noi omeniri sau, chiar mai clar, nasterea unei noi constiinte. Aceasta parte a profetiilor a fost trecuta cu vederea de marea majoritate.

In loc sa scriu o continuare a cartii mele Sarpele de Lumina. Dincolo de 2012 despre acest subiect, acest program pe internet este modalitatea de a va transmite informatia, cat mai curand posibil. Daca as scrie o carte, ar dura cam un an ca sa fie publicata si un an si jumatate pana sa ajunga la voi informatia in toate limbile, iar voi trebuie sa aflati toate acestea, cat mai repede. Le aflati chiar acum. Dar, cine stie, poate ca totusi voi scrie si o carte.

MAYASII

Voi incepe acest capitol prin a spune din nou: calendarul mayas este cel mai precis calendar din lume si asta i-a uimit pe oamenii de stiinta din toata lumea. Datorita acestei precizii, sute de mii de oameni ii urmaresc pe inteleptii mayasi care le explica sensul acestei date de 21 decembrie 2012, ce este o parte a profetiei. Ceea ce am auzit noi despre 21.12.2012 este ca se vor petrece cataclisme la nivel planetar si ca lumea se va sfarsi.

CONSILIUL NATIONAL MAYAS

AL INTELEPTILOR DIN GUATEMALA

Pentru a merge mai departe, trebuie sa va explic cine sunt membrii Consiliului National al Inteleptilor Mayasi din Guatemala. Exista 440 de triburi ce traiesc in Mexic, Honduras, Belize, Guatemala si fiecare dintre acestea a ales cate un conducator. Acesti 440 de intelepti alcatuiesc Consiliul Maya, cu sediul in Guatemala. Ei aleg un intelept care sa conduca consiliul si sa reprezinte natiunea mayasa. Iar acesta este Don Alejandro Cirillo, care este a 13-a generatie de shamani Maya. El stie mai mult despre poporul si cultura mayasa decat, probabil, oricine altcineva de pe Pamant.

Ca sa fie clar, mai sunt si alte consilii mayase, asa cum este Marele Consiliu Mayas din Itza, asociat cu Hunbatz Men (despre care v-am vorbit), de asemenea alcatuit din preoti si shamani. Acest consiliu reprezinta mai ales mayasii mexicani si am facut multe ceremonii cu ei, dupa cum v-am mai spus. Munca lor este, la fel, foarte importanta pentru lume. Mai exista alte consilii, mai mici, regionale, in Honduras, Belize si in alte parti.

POVESTE DIN LUMEA VECHE

Pentru a incepe sa vorbesc despre ceea ce v-am explicat, va voi spune o poveste pe care mayasii mi-au spus-o, pentru a v-o transmite voua. Este ca un rau curgator, schimbator, dar care intotdeauna se indrepta spre ocean. Vom incepe sa reducem diferenta dintre modul in care lumea antica intelege Soarele, Pamantul si Universul si modul in care lumea moderna le interpreteaza. Daca veti putea percepe din inima, nu din minte, ceea ce va spun, veti intelege.

In iulie 2007, Don Alejandro si sotia lui, Elizabeth, au venit la mine, in Sedona, pentru a ma intalni. Vroiau sa-mi spuna despre profetiile mayase si sa-mi ceara ajutorul. De ce tocmai eu? Sincer sa fiu, nu stiu. Dar, asa cum v-am spus, am lucrat cu ei mult timp si cred ca au incredere in mine. Primul lucru pe care Don Alejandro mi l-a spus a fost ca tot ceea ce am auzit, am vazut si am citit despre cultura si calendarul maya nu a fost aprobat sau scris de catre mayasi sau de catre consiliile lor. Ceea ce noi stim despre poporul mayas a venit de la universitati, guverne, religii, arheologi sau oameni normali ca Jose Aguellas sau alti mayasi. Ca lucrurile sa fie clare: Consiliul National al Mayasilor din Guatemala nu a spus nimic de 527 de ani, dupa cum afirma Don Alejandro. O tacere foarte indelungata.

Dupa cum vedeti, intreruperea tacerii mayase in acest moment ar trebui sa fie foarte importanta pentru lume. Mai mult decat atat: tot ceea ce stim despre mayasi trebuie dat la o parte, pentru a putea auzi adevarul, nu adevarul rostit de straini, care pur si simplu ghicesc sau traiesc la un nivel de constiinta care nu are nimic de-a face cu mayasii.

Iata ce mi-a spus Don Alejandro despre profetia mayasa din decembrie 2012:

In primul rand este un interval de timp in jurul acestei date de 21 decembrie 2012, pe care mayasii il numesc „Sfarsitul Timpului” si care dureaza sapte-opt ani. Acest interval a inceput, din cate am inteles eu, pe 24 octombrie 2007, dar nu stiu cu siguranta cand se va sfarsi. Ceea ce stiu cu siguranta este ca noi traim acum in aceasta perioada numita „Sfarsitul Timpului”. Pe langa asta, Don Alejandro a mai spus ca probabilitatea ca profetia mayasa sa inceapa la 21 decembrie 2012, asa cum cred cei mai multi, este destul de mica. A spus ca va incepe undeva in timpul acestei perioade de timp, adica in orice moment, de acum si pana cel mai tarziu in 2015. Niciuna dintre profetiile lumii moderne nu a spus aceste lucruri.

Mai departe, pentru a clarifica si mai mult lucrurile, trebuie sa intelegem ce inseamna de fapt decembrie 2012 si pentru asta trebuie sa vorbim despre precesia echinoctiilor. Mayasii folosesc cicluri de 5 200 de ani (de fapt este putin mai mic); daca inmultiti acest numar cu 5 ajungem la 26 000 de ani – asta este lungimea aproximativa a precesiei echinoctiilor. In reprezentarea calendarului mayas exista mai multe cercuri concentrice care reprezinta diverse cicluri, care au viteze de rotatie diferite. Unul dintre acestea este precesia echinoctiilor, pe care il vom explica in detaliu mai tarziu. Acesti 5 200 de ani apar de cinci ori si se intalnesc cu precesia echinoctiilor doar o data la 26 000 de ani, cand cele doua cicluri sunt perfect aliniate – asta se va intampla pe 21 decembrie 2012.

Sa vorbim in detaliu despre timp, pentru a intelege ce este precesia echinoctiilor, in acest cadru mai larg. Timpul este un concept uman iluzoriu. Ne uitam la ceasuri si spunem ca este 4:32. Dar multi dintre noi uita ca acest timp este legat de rotatia Pamantului, un lucru real, nu unul digital, inventat de minte. Ne uitam la rasaritul sau la apusul Soarelui si ne gandim ca acesta se misca, dar de fapt aceasta miscare este o iluzie, pentru ca Pamantul este cel care se misca si care produce aceasta iluzie. Aceasta miscare creeaza timpul nostru zilnic. Pamantul se invarte o singura data si noi experimentam o zi, intregul ciclul fiind impartit in 24 de segmente pe care noi le numim ore. Toata lumea stie asta: o zi este o revolutie a Pamantului in jurul axei sale.

Al doilea ciclu pe care toata lumea il stie bine este revolutia Pamantului in jurul Soarelui, adica un an sau 365,25 zile (unii oameni de stiinta spun ca este 365,44 de zile). Deci este clar ca noi calculam timpul, plecand de la miscarea Pamantului fata de Soare. Mai exista si alte miscari si cicluri in legatura cu Pamantul, care sunt si mai putin intelese de catre oameni, dar a caror importanta este asemanatoare cu cele descrise anterior. Dar, pur si simplu, nu le stim.

De exemplu: axa de inclinare a Pamantului fata de Soare (este acum de aproximativ 23,5o si se numeste oblicitatea/ inclinarea Pamantului) afecteaza viata fiecarui om de pe planeta. Ea este cea care creeaza anotimpurile noastre: vara, primavara, toamna, iarna. De fapt, ea este intr-o continua schimbare, variind intre 21,1o si 24,5o, intr-o perioada de 42 000 de ani. Te gandesti ca o perioada atat de lunga nu are nicio legatura cu viata de zi cu zi, dar de fapt astronomii trebuie sa tina cont zilnic de aceasta axa inclinata, atunci cand exploreaza Universul cu telescoapele lor computerizate. Daca nu o fac, se uita de fapt la altceva decat la ceea ce ar trebui sa se uite.

Nici rotatia Pamantului in jurul Soarelui nu este chiar asa de simpla cum pare: forma orbitei, numita excentricitatea ei, se schimba si ea constant. Pamantul se roteste in jurul Soarelui pe o orbita ce variaza de la un cerc perfect, pana la o elipsa, datorita (in mare parte) influentei gravitatiei lui Jupiter si Saturn. Acest ciclu se schimba foarte rar, o data la 100 000 de ani, si (ceea ce este foarte interesant) si-a modificat forma de la cerc, la elipsa si apoi la cerc.

Un alt exemplu este precesia echinoctiilor. Un nou calcul realizat de oamenii de stiinta in anul 2000 arata ca oscilatia axei Pamantului are un ciclu de 25 771,5 ani. Iata despre ce vorbim: observati ca axa planetei descrie un cerc, nu unul perfect, ci este mai degraba o elipsa, pe parcursul a aproape 26 000 de ani pentru a face o rotatie completa. Cauzele principale ale acestei oscilatii sunt in primul rand Soarele si Luna, dar sunt si alte corpuri ceresti care influenteaza.

Dar si precesia echinoctiilor se schimba intotdeauna, datorita a ceea ce numim ciclurile Milankovitch. Acestea sunt suma tuturor ciclurilor Pamantului, dar si a tuturor celorlalte cicluri care afecteaza planeta si care (se pare ca) se schimba constant. Studiile asupra ciclurilor Milankovitch s-au concentrat pe impactul pe care acestea il au asupra climei de pe Pamant. Pentru a studia clima Pamantului e necesar sa cunosti ciclurile Milankovitch, pe langa ciclul Soarelui si al Lunii. Ciclul Lunii determina periodic fluxul si refluxul marilor si ii afecteaza pe toti oamenii care traiesc pe langa mare, dar afecteaza si ciclurile Milankovitch. Aceste cicluri influenteaza emotiile umane si milioanele de cicluri biologice pe Pamant care ne influenteaza viata (de exemplu, ciclul menstruatiei feminine).

Toate aceste cicluri sunt cheia pentru tot ceea ce am vorbit pana acum si pentru profetiile mayase. Dupa cum ati vazut, exista multe cicluri ce influenteaza Pamantul, iar precesia echinoctiilor este doar unul dintre ele, fiind influentat de toate celelalte cicluri.

sursa editura foryou

Friday, October 2, 2009

PARTY IN TEL AVIV

width="425" height="344">
MI-E DOR DE NOPTILE NEBUNE IN CARE FIECARE E CEL MAI BUN PRIETEN SI IUBIT AL CELUI DE LINGA SINE, IN CARE TE TOPESTI PE RITMURILE MUZICII HIPNOTICE SI DANSEZI PINA CIND UNIVERSUL NU MAI EXISTA.

PROFETIA HOPI


















Un trib indigen interesant, din SUA, este numit Hopi. Oamenii de stiinta cred ca
acest trib a venit din Rusia prin Stramtoarea Bering, prin Alaska, pe coasta canadiana si s-a oprit in Arizona, unde este acum. Dar, potrivit Bunicului Eric, un membru al Consiliului Hopi si istoricul tribului (el este, de fapt, ultimul membru al acestei parti a tribului), acest lucru nu este adevarat. Hopi nu au venit de acolo, ci din Guatemala, iar la acel moment erau mayasi, nu Hopi. Din motive inca ascunse de Hopi si de mayasi, ei au fost trimisi catre Nord. Ambele triburi mi-au spus acest lucru.
In noiembrie 2007, cand calatoream cu autobuzul prin Guatemala cu Bunicul
Eric, acesta m-a intrebat daca am vazut sfera albastra de pe cer din octombrie 2007. Am raspuns ca nu am vazut-o, dar fiica mea a vazut-o cand a aparut. Eu m-am uitat pe internet. M-a intrebat daca asta ar putea fi profetia Hopi a Stelei Albastre, care a fost facuta acum 200 de ani de catre ei. Nu stiam raspunsul, pentru ca nu sunt Hopi.

Iata ce s-a intamplat: chiar inainte de 24 octombrie 2007, o cometa, numita Holmes, a trecut prin sistemul nostru solar. O cometa mica, ce se deplasa foarte repede, pe care niciun astronom nu a considerat-o un eveniment astronomic. In 24 octombrie 2007, aceasta cometa a explodat, devenind o gigantica sfera albastra, care a crescut si a crescut, pana a devenit mai mare decat Soarele. Astfel a devenit cel mai mare corp ceresc care a fost observat in sistemul nostru solar. Cand Bunicul Eric s-a intors la indienii Hopi, au discutat si au cazut de acord ca aceasta a fost implinirea profetiei Hopi despre Steaua Albastra.

Acest semn a fost acceptat de
popoarele indigene din America de Nord si de Sud si de mayasii, ca reprezentand inceputul „Sfarsitului Timpului”.
Dupa cum vedeti, nu a fost un
eveniment intamplator, ci cel mai mare eveniment de acest fel, care s-a petrecut in sistemul nostru solar si pe care noi il cunoastem. Mai exista o alta parte a profetiei Hopi, despre venirea Stelei Rosii.
Mayasii si Hopi nu au discutat cu mine despre acest eveniment, dar stiu
cateva lucruri din carti si sunt increzator ca vom afla mai multe in viitor.

PROFETIA INCEPE

Cand a fost in Sedona, in iulie 2007, Don Alejandro mi-a impartasit doar o
parte din profetia mayasa. A spus ca va fi o schimbare fizica a Polilor Pamantului, candva in perioada numita „Sfarsitul Timpului”.
Nu este nimic
nou, de vreme ce Edgar Cayce a prezis acelasi lucru, prin anii '30. Edgar Cayce a spus ca, undeva dupa iarna lui '88, axa Pamantului se va schimba si chiar a prezis exact locul unde aceasta se va muta – undeva in Rusia, la aproximativ 16o fata de unde este acum.
Edgar Cayce a facut aproximativ 12
000 de predictii din 1920 pana in 1970 si a gresit doar o singura data, atunci cand a spus ceva pentru un om din Franta, dar, din greseala, a facut predictia pentru fratele sau geaman. Predictiile lui Edgar Cayce se numara printre cele mai exacte din lume.

Stiinta moderna a cercetat foarte atent aceasta posibilitate a schimbarii
polilor. O schimbare fizica a polilor este precedata intotdeauna de o inversare magnetica. Stiinta moderna a observat ca deja campul magnetic terestru a inceput sa scada in intensitate, acum aproximativ 2 000 de ani, iar acum 400 de ani a avut loc o schimbare dramatica, devenind din ce in ce mai slab. Apoi, acum aproximativ 40 de ani, campul magnetic a inceput sa se schimbe, astfel incat liniile magnetice, care mult timp au fost stabile, au inceput sa se deplaseze. Liniile magnetice s-au deplasat de la locul lor si au ajuns in zone de Pamant, unde nu au mai fost niciodata. Asta a facut ca balenele, care foloseau aceste linii pentru migratie, sa esueze pe tarm, ceea ce nu se mai intamplase inainte. Nimeni nu mai vazuse balene facand acest lucru si nici vreo modificare a liniilor magnetice.

Apoi, pentru ca
pozitia liniilor magnetice ale Pamantului s-a modificat ca o consecinta a scaderii campului magnetic terestru, pasarile au inceput sa apara in zone care nu faceau parte din traseul lor de migratie. In 1990, hartile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit sa fie schimbate in intreaga lume, pentru ca cele vechi nu mai erau bune, iar astazi liniile magnetice sunt atat de instabile, incat absolut la fiecare aterizare hartile magnetice trebuie verificate pentru a se asigura ca sistemul de ghidare functioneaza corect. In 2003, o emisiune de la televiziunea Nova a dat posibilitatea unei echipe de oameni de stiinta sa vorbeasca despre o posibila inversare magnetica a Polilor. Acesti oameni de stiinta erau de parere ca o schimbare magnetica a Polilor va avea loc undeva in viitorul apropiat – asta a fost tot ce au spus

Apoi, acum mai putin de doi ani, oameni de stiinta din toata lumea care cerceteaza campul magnetic terestru au intrat pe internet, pentru a avertiza omenirea. Au facut acest lucru timp de 11 zile, pana cand guvernele i-au redus la tacere, probabil pentru ca le era teama ca oamenii vor fi prea ingrijorati. Oamenii de stiinta au spus ca, din cauza anomaliilor din campul magnetic terestru, in 25 de ani de acum incolo nu numai ca liniile acestuia se vor deplasa, dar isi vor schimba si polaritatea, asta insemnand ca Polul Nord va deveni Polul Sud si invers.
Apoi, acum opt sau noua luni, aceiasi
oameni de stiinta au intrat din nou pe internet si au avertizat din nou oamenii ca anomaliile au devenit atat de severe, incat se asteapta la o inversare magnetica a Polilor, in orice moment.

Ceea ce stiinta stie este ca acum 13 000 a avut loc o schimbare fizica a
Polilor. Momentul in care ne aflam acum coincide cu momentul opus din precesia echinoctiilor (ciclul complet durand 26 000 de ani).
Ei cred ca
Polul Nord se afla in Golful Hudson inainte ca axa sa se deplaseze. Iar acum 26 000 de ani, exact in pozitia in care ne aflam acum in precesia echinoctiilor, aproape de 21 decembrie 2012, „Sfarsitul Timpului”, polii fizici ai Pamantului s-au schimbat. Si daca asta nu este suficient de socant, oamenii de stiinta stiu ca deplasarea axei Pamantului catre noua sa pozitie dureaza doar 20 de ore, adica mai putin de o zi.

Acest lucru nu e spus de mayasi, ci este demonstrat
de stiinta moderna. Te trezesti intr-o zi si in aceeasi zi lumea in care traiesti este complet schimbata. Stiinta a demonstrat ca, exact inainte de schimbarea fizica a Polilor, are loc intotdeauna o inversare a polilor magnetici, urmata de o perioada fara camp magnetic. Ceea ce acum este doar o teorie, pentru ca omul modern nu a mai asistat la un asemenea eveniment, este de fapt singura care poate explica cum este posibil acest lucru.
Pamantul este masiv si, pentru a-si schimba axa, este
nevoie de o cantitate imensa de energie, iar asta e aproape imposibil. Oamenii de stiinta nu au putut sa-si dea seama cum ar fi posibil asa ceva.
Cantitatea de energie necesara ar fi imensa: ar fi ca si cum Luna ar lovi Pamantul – ceva asemanator. Atunci, ar fi imposibil ca Pamantul sa-si schimbe axa?
Dar de fapt nu este asa.
Pamantul si-a schimbat axa de sute de
ori in ultimele milioane de ani; doar oamenii de stiinta nu-si puteau da seama cum e posibil asa ceva. Apoi, acum 20 sau 30 de ani, a aparut o teorie ce spune asa: suprafata Pamantului are o crusta, nu foarte groasa, de 35-45 km, iar sub aceasta crusta se afla ceea ce se numeste manta. Mantaua superioara face legatura intre partea inferioara a crustei si interiorul Pamantului. Ea este formata din piatra.
Ceea ce oamenii de stiinta au aflat este ca, daca devine zero
campul magnetic (ceea ce se asteapta sa se intample curand), dupa vreo doua saptamani aceasta formatiune pietroasa din jurul Pamantului devine lichida, ca uleiul. In acest moment, crusta Pamantului este libera sa se deplaseze in orice directie doreste. Totusi, va fi nevoie de o cantitate imensa de energie, desi mult mai mica decat ar fi necesara pentru deplasarea axei Pamantului.

Deci, ei cred ca gheata de la Polul Sud nu este centrata perfect
(este o cantitate imensa de gheata, care, daca ar fi sa se topeasca, ar ridica nivelul oceanelor cu aproximativ 60 m) si ca aceasta masa imensa va tinde catre pozitia de echilibru, atunci cand suprafata Pamantului se va putea roti si crusta o va urma.
Asadar, oamenii de stiinta cred si prezic ca
locul in care axa Pamantului se va muta este incredibil de aproape de cel prezis de Edgar Cayce. Destul de interesant!
Edgar Cayce spune ca va fi la
160 in Rusia, intr-un anumit punct, iar matematicienii au calculat cam 170 in aproape acelasi loc. Asadar, nu stim inca. Este o teorie. Nimeni nu a mai vazut un lucru asemanator – cel putin nu oamenii moderni.

Schimbarea axei Polilor, care oricum va avea loc, este legata de ceea ce
mayasii vor sa va spuna. Ei stiu ca va avea loc, ei isi amintesc istoria lor si cele doua schimbari ale Polilor, pe care stiinta le-a inregistrat.
Mayasii spun ca au trecut prin ambele si au fost pe Pamant cel putin 26 000
de ani. Stiinta nu poate contrazice acest lucru, pentru ca nu stie de unde au venit si nu stie cine sunt ei.
Don Alejandro spune ca, in timpul ultimei
schimbari a Polilor, milioane de oameni au murit pentru ca nu au stiut ce se intampla. Daca ar fi stiut (asta se intampla si acum), ar fi transformat aceasta experienta intr-una puternica, frumoasa si deosebita.
Don Alejandro spune ca, daca oamenii nu inteleg ce se intampla si se lasa
prada fricii, pot foarte usor sa moara. El vrea sa va vorbeasca despre asta. Don Alejandro mai vorbeste si ca vor fi 30 de ore de intuneric la schimbarea Polilor.

Stiu ca sunt unii care vorbesc de trei zile de intuneric, dar
mayasii spun: nu, nu vor fi trei zile, ci 30 de ore. Don Alejandro spune ca va fi atat de intuneric, incat nici macar stelele de pe cer nu se vor vedea, in timpul noptii. Cu alte cuvinte, devenim orbi. El spune ca, in acest timp, foarte multi oameni vor muri de frica. Tot el spune ca daca stai calm, nu iti faci griji si esti relaxat, totul revine, vezi din nou, totul revine la normal si nu dureaza decat 30 de ore.

Acesta este un alt lucru pe care
mayasii vor ca voi sa-l intelegeti: in timpul schimbarii, sa nu va fie frica- nu este nimic de care sa va temeti!
Desigur, dupa schimbarea Polilor, locul
in care te afli pe Pamant este probabil complet diferit fata de ecuator! Probabil veti trai intr-un mediu nou si complet diferit de pe Pamant.
Aceasta inseamna ca trebuie sa va dati seama imediat unde va aflati, altfel veti muri ori de cald, ori de frig. Acesta este o alta parte din profetia mayasa (numita 'Ziua Limita”), dar exista o parte mult mai importanta: cum intelegem sa fim in timpul inversarii Polilor si imediat dupa asta?

Pentru mayasi, ceea ce conteaza
este vibratia ce izvoraste din inima noastra, care este in rezonanta perfecta cu Inima Pamantului, Inima Soarelui si Inima Universului. Daca invatam sa traim in aceasta vibratie, Pamantul Viu va avea grija sa ajungem in Noua Lume.

SECRETUL PE CARE MAYASII L-AU INVATAT DESPRE INIMA UMANA

Un secret poate fi spus in cuvinte, dar are un inteles doar daca il traiesti
Cuvintele vin din creier, dar ceea ce noi trebuie sa ne amintim nu are nici o legatura cu creierul, ci este legat de inima umana. Folosind cuvintele asa cum fac eu, as putea spune ca in inima exista un Spatiu Sacru, in care are loc creatia. Traind in acest Spatiu Sacru, se schimba toate relatiile cu natura si cu Universul. Creierul are un Ego care se percepe separat de realitate si, de asemenea, se vede pe sine ca cea mai importanta parte din realitate. Dar in inima nu sunteti separati de realitate, deveniti una cu realitatea, nu exista separare si toate partile sunt egale.

Mayasii vorbesc
mereu despre acest lucru: nici o fiinta umana nu este mai presus de celelalte si noi toti suntem la fel. Deci, dupa cum vedeti, cuvintele pot descrie ceea ce discutam, dar nu putem simti acest lucru decat daca intram in Spatiul Sacru al inimii, simtind si devenind una cu aceasta vibratie. Dar despre acest lucru vom vorbi alta data.

INIMA MAYASILOR

Poate ca cea mai buna cale de a va arata inima poporului mayas este sa continuam relatarea. Acum vom merge in jungla din Guatemala.
In iunie 2007 am predat catre editura mea manuscrisul cartii Sarpele de
Lumina- Dincolo de 2012.
Am relatat foarte multe povestiri despre
ceremoniile mayasilor si ale altor triburi in care energiile interne ale Pamantului erau modificate. In iulie 2007, asa cum am spus deja, Don Alejandro si sotia lui au venit in Sedona si au cerut o intalnire. Dupa ce Don Alejandro a vorbit despre schimbarea Polilor mi-a mai spus ca foarte curand, conform calendarului mayas, omenirea va intra in perioada „Sfarsitul Timpului” si ca trebuie sa aiba loc anumite ceremonii pregatitoare, acestea fiind marcate in calendarul lor. Asta se intampla chiar inainte ca sa apara Steaua Albastra. Apoi, Don Alejandro a inceput sa vorbeasca despre conchistadorii spanioli si despre cum au distrus ei aproape toate artefactele si inregistrarile, mayasii pierzand astfel foarte mult din intelepciunea si profetiile lor.
El
mi-a spus cum anumite documente secrete au fost ascunse de conchistadori si ca acum a venit momentul sa se recladeasca intreaga cunoastere. Conform profetiei mayase, el a afirmat ca a venit momentul ca mayasii sa-si recreeze cunoasterea, experienta, intelepciunea si amintirile si ca acesta este momentul potrivit sa inceapa. Lumea va privi acest proces.

Consiliul Mayas,
conform celor spuse de Don Alejandro, a vazut implinirea acestui lucru, ca pe un grup de oameni venind de pretutindeni, din nenumarate tari de pe Pamant reprezentand Lumea si care sa urmareasca acest proces. Mi-a cerut sa-i gasesc pe acesti oameni – mai exact, 60 de oameni – si sa-i aduc in Guatemala, la o anumita data din noiembrie 2007. De acolo, el si Consiliul Mayas ii vor conduce in jungla din Guatemala, pentru a observa cum Consiliul Maya isi readuce aminte cunoasterea/intelepciunea si pentru a participa la ceremonii.

Asta a fost simplu pentru mine: vreo 60 de telefoane si a fost gata. Au
venit din 23 de tari. In acest grup era Bunicul Eric din tribul Hopi si alti trei Intelepti din Sierra Nevada, Sierra Marta si Columbia, din America de Sud (unul era Kogi Mamas, altii Arwako Mamas si fratele sau; Mamas inseamna lider spiritual sau shaman). Aceste doua triburi sunt semnificative, datorita trecutului lor.

Don Alejandro mi-a spus ca mayasii sunt originari din
Atlantida. Stiam acest lucru de cativa ani, dar a fost impresionant sa aud aceste cuvinte de la el.

Haideti sa vorbim putin despre Atlantida, pentru a
intelege de ce aceste trei triburi, Hopi, Kogi si Arwako, sunt atat de importante.
Atlantida era o tara simbolizata prin trei cercuri concentrice, ce pot fi vazute si ca trei sfere. Cercul exterior reprezenta oamenii care traiau in Atlantida, al doilea cerc reprezenta preotimea, numita Maya. Cercul din mijloc facea legatura dintre oameni si cei care se aflau in cercul interior. Acestia erau Neccalii (sau cateodata numiti Nekkali) si erau cei care vorbeau direct din Spatiul Sacru din inimile lor si se conectau direct cu sfera Mamei Pamant si dincolo de ea. Traiau in pesteri si in camere speciale in piramide, straluceau in intuneric si pluteau cativa centimetri deasupra solului.
Hopi erau Maya, Maya sunt Maya, iar Kogi Mamas si Arwako Mamas erau si sunt Neccali.

Cand Atlantida s-a scufundat, acum 13 000 de ani, din cauza
schimbarii Polilor despre care tocmai am vorbit, Maya au sarit in barcile lor si au ajuns in Yucatan, nu departe de S-V zonei unde a existat Atlantida
Neccalii au plecat, cu barcile lor, spre Santa Marta, Columbia, sau cel
putin nu foarte departe de acolo. Toate aceste triburi sunt inrudite si isi amintesc ce s-a intamplat, nu numai acum 13 000 de ani, ci si acum 26 000 de ani si chiar mai inainte.
Acum era pentru prima data de la scufundarea
Atlantidei, cand toate aceste trei triburi se intalneau pentru a face ceremonii. A fost ceva istoric! Mai mult, Bunicul Eric a fost primul Hopi care s-a intors in Guatemala, dupa ce au plecat acum cateva mii de ani, spre cele patru colturi ale lumii (despre care am vorbit mai devreme).

Consiliului Inteleptilor Maya a inceput prin a ne conduce spre Lacul Atitlan
unul dintre cele mai sacre lacuri ale mayasilor. Grupul nostru a fost insotit de 25 dintre cei 440 de membri ai Consiliului, care au fost selectati sa inceapa sa-si reconstruiasca cunoasterea. Exista un alt mod prin care mayasii au inceput sa-si aminteasca cunoasterea lor, in afara de creierele lor: utilizand 13 cranii de cristal, unul pentru fiecare 1 000 de ani de la scufundarea Atlantidei. Vom discuta acest subiect extraordinar, putin mai tarziu.

Grupul nostru s-a asezat in cerc, in jurul celor 25 de intelepti, care au inceput cu simbolul mayas al cifrei zero. Efectiv au inceput sa descifreze acest simbol, ca si cum nu il mai vazusera pana atunci. Dupa aproximativ o ora si jumatate, mayasii au terminat cu simbolul pentru cifra zero si au trecut la simbolul pentru cifra unu. Am vazut acest proces pentru 0, 1 si 2. Am urmarit acest lucru cam o jumatate de zi si apoi rolul nostru s-a terminat: Lumea a vazut cum mayasii au inceput sa-si recreeze cunoasterea – si profetia s-a implinit.

A doua zi de dimineata, mayasii ne-au dus departe, pe Lacul Atitlan, intr-un
loc in care au loc numai ceremonii: urma sa participam la o ceremonie mayasa a focului.
Traversarea lacului este o experienta pe care fiecare probabil
si-o va aminti toata viata: vulcanul amenintator peste ape lasa impresia ca poate erupe in orice moment, intrucat scotea fum. Nu e de mirare ca mayasii au ales acel loc pentru ceremonia focului!
Pe o plaja retrasa, cu sunetul
valurilor care se loveau de mal si, deasupra noastra, cu un cer imens albastru, care reprezenta Raiul, Don Alejandro a asezat grupul nostru atat de divers intr-un cerc. Intr-o tacere interioara a pregatit cu atentie, timp de aproape o ora, fiecare etapa a Ceremoniei Focului. A format un aranjament geometric minunat din pietre, ierburi si lumanari si alte obiecte sacre care sa dea viata ceremoniei. A fost ceva neobisnuit. Nu stiu daca Ceremonia Focului a mai fost fotografiata inainte, mai ales asa cum au facut-o ei. Ne-au lasat sa vedem, efectiv, cum creeaza fiecare imagine geometrica pe Pamant, ne-au explicat ce reprezinta fiecare, ce inseamna fiecare iarba, pe masura ce o adaugau, cum aprindeau fiecare lumanare si asezau celelalte obiecte, descriind exact ce simbolizau. E posibil ca acest lucru sa nu mai fi fost facut inainte. Dupa cum spune Don Alejandro, aceasta ceremonie nu a mai avut loc de 13 000 de ani.

SECRETUL AFLAT DE MAYASI

Hopi, Kogi Mamas si Arwako Mamas, Inteleptii Consiliului Mayas, Don
Alejandro si grupul nostru din toata lumea, toti ne-am unit mainile in rugaciune, atunci cand primele flacari au inceput sa se ridice catre cer. Desi eram din toata lumea, din multe traditii si culturi, am intrat cu totii in inima si ne-am rugat cu o singura inima: ne-am rugat pentru Mama Pamant si pentru copiii ei, stiind ca Pamantul va intra intr-o stare de evolutie foarte violenta, asemanatoare nasterii. Fiecare dintre noi s-a rugat din inima pentru ca Mama Pamant sa ajute toata lumea si toata viata de pe Pamant

Ceremonia a durat aproximativ trei ore si, dupa aproximativ o ora de la
inceperea ei, in timp ce priveam flacarile focului si ascultam rugaciunile, un Arwako (ce statea cu ochii inchisi) si-a ridicat, la un moment dat, o mana spre cer si ne-a facut pe toti sa ne uitam in sus, pentru ca nu stiam ce facea. Exact in locul indicat de el era un vultur urias care plutea in aer deasupra ceremoniei, la 30 de metri. Nu i se misca nicio pana si parea ca este fixat in spatiu. A stat acolo aproximativ 10 minute. Apoi a coborat cativa metri intr-o parte si a continuat sa priveasca ceremonia care nu mai avusese loc de foarte, foarte, foarte mult timp.
Speram ca rugaciunile,
cantecele, incantatiile, dansurile, focul, fumul, toate inaltandu-se spre cer sa fi atras atentia Mamei noastre, Tatalui nostru. Inimile noastre erau larg deschise de aceasta experienta incredibila.

Pe masura ce ne urcam in
barci, pentru reintoarcerea pe malul celalalt al lacului, am privit (probabil nu voi uita niciodata asta) cum grupul nostru neobisnuit cobora pe ponton: reprezentanti ai diferitelor religii – crestini, musulmani, evrei, budisti, taoisti, sintoisti, hindusi si multi altii din toate celelalte triburi din Atlantida. Don Alejandro si ceilalti Intelepti mayasi cautau ceva.
Stiam asta in inima
mea, pentru ca ne-au cerut sa mai participam la inca una, departe de Lacul Atitlan, intr-un loc numit Tikal, un templu antic din Guatemala, care reprezinta chakra coroana in corpul uman, locul de intrare catre constiinta mai inalta.

Tikal este un complex impresionant de temple, care la un moment dat era
inconjurat de un oras si care se extindea pe zeci de mile, in toate directiile. Era un oras imens si probabil ca, la un moment dat, a fost locuit de milioane de mayasi. Am privit o reconstituire artistica a orasului: arata ca un oras dintr-un viitor indepartat, din era spatiala, nu ca un oras din trecut, asa cum ne imaginam noi ca erau triburile primitive.
Mayasii spun ca, inainte de Atlantida, ei au venit din stele si, daca
priviti cu atentie la ceea ce s-a descoperit in Tikal, la inceputul anilor `80, aproape ca iti vine sa-i crezi.

L-am urmat pe Don Alejandro si pe ceilalti Intelepti intr-un loc inalt (in
care mai avusesera loc numeroase ceremonii inainte), unde au inceput, incet si cu migala, sa reconstruiasca Ceremonia mayasa a Focului. Ca si inainte, a durat cam o ora doar ca sa aranjeze, focul nefiind macar aprins.
La inceput
parea ca vom repeta prima ceremonie, apoi, incet, atmosfera a inceput sa se schimbe. De fiecare data cand Don Alejandro isi ridica mainile, vantul batea printre copacii uriasi din jurul nostru. A fost destul de dramatic.

Dupa ce
a facut acest lucru de vreo 10 ori (sa-si ridice mainile), ne asteptam ca vantul sa bata tare. Apoi lumina a inceput sa se schimbe, razele de lumina au inceput sa patrunda printre crengile copacilor, facandu-ne sa ne simtim ca intr-o catedrala straveche, undeva in Franta sau in alta parte.
Niste
turisti au inceput sa se uite la noi si au descoperit ca nu le venea sa plece. A fost ceva foarte frumos in aceasta ceremonie!

Dar am observat ca Don Alejandro si ceilalti Intelepti tot urmareau si
asteptau ca ceva sa se intample. Am simtit in inima mea, dar nu puteam sa spun despre ce era vorba. Mi s-a parut ca se uitau dupa semne (ca vulturul despre care am vorbit mai devreme), care nu puteau veni decat de la Pachamama, Mama Pamant.
Nici o fiinta umana nu putea inventa asemenea lucruri
sau sa influenteze rezultatul – trebuia sa vina de la Mama Pamant. Oricare ar fi fost aceste semne, ele probabil au aparut, pentru ca ni s-a cerut sa continuam.

Inteleptii mayasi ne-au dus la un alt templu, retras, de care nu
am mai auzit si pe care nu l-am mai vazut inainte. Imediat ce am vazut aceste temple nu am putut sa-mi imaginez cum de lumea nu stie despre ele! Erau extraordinare si degajau o putere imensa pe Pamant. Dar nu aici au avut loc ceremonii, ci in alta parte.
Tot ceea ce voia Don Alejandro era sa traim
experienta lor – sau, probabil, energiile din aceste temple sa ne experimenteze pe noi.

Probabil ca acum este momentul sa vorbim despre cealalta metoda prin care mayasii recupereaza cunoasterea, experienta si intelepciunea lor dintr-un trecut indepartat, ce parea pierdut pentru totdeauna.
Fac acest lucru cu
inima, nu cu creierul, lucru la care anticii erau experti, la fel cum noi suntem experti in utilizarea creierului.

Ceea ce urmeaza sa va spun nu vine
de la Don Alejandro, ci de la Hunbatz Men din Yucatan, din Mexic, din experientele mele din acele locuri. Sunt informatii care pana acum au fost tinute secrete. Voi vorbi despre asta, dar trebuie sa fiu foarte atent la ceea ce voi spune.

Societatea mayasa a Bunicilor a fost cea care a creat calea cunoasterii prin
craniile de cristal. Similar modului in care calculatorul inregistreaza informatii pe care vrem sa le accesam mai tarziu, la fel actioneaza si craniile de cristal. Ca si calculatoarele noastre, care folosesc siliconul pentru a indeplini functia de a memora, la fel si craniile de cristal folosesc silicon pentru a inregistra informatii.

Primul craniu de cristal a
venit din Atlantida, iar al doilea provine din noua lume mayasa, de dupa schimbarea Pamantului si schimbarea polilor fizici, de acum 13 000 de ani.
Fiecare craniu de cristal este creat o data la 1 000 de ani si contine
memoria ultimilor 1 000 de ani; in total sunt 13 cranii de cristal si contin amintirile/informatiile ultimilor 13 000 de ani. La momentul potrivit, la fiecare 1 000 de ani, o Bunica mayasa era aleasa si ea incepea sa se pregateasca pentru destinul ei. Incepea prin a confectiona un cristal in forma unui craniu uman; de obicei, un barbat shaman alegea cristalul si il sculpta. Erau folosite mai multe tipuri de cristale, in functie de timp si de ceea ce aveau nevoie. Putea dura foarte multi ani, pana ce craniul era gata pentru ceremonia finala, pentru care tot tribul se pregatea, de fapt, timp de 1 000 de ani.

Apoi Bunica alegea un tanar sau o tanara. O data a fost aleasa o pereche. Sa
fii ales pentru ceremonia craniului de cristal era o mare onoare pentru acea persoana sau acel cuplu.
Odata ce Bunica alegea persoana potrivita, aceasta
intra intr-o perioada de pregatire, de obicei de cand era copil. Pregatirea se incheia cand incepea ceremonia craniului de cristal.
Aceasta persoana
onorata studia cat era de mult posibil din ceea ce mayasii stiau in acea perioada de 1 000 de ani. Ea intruchipa intelepciunea mayasa, artele secrete si cunoasterea inalta. Tot ceea ce stiau, era pus in aceasta persoana. In acest proces de invatare, ce ingloba toata aceasta cunoastere, persoana devenea, inevitabil, shaman.

Atunci cand inteleptii mayasi simteau ca aceasta
persoana era pregatita si in concordanta cu calendarul mayas, ii permiteau Bunicii mayase sa inceapa Ceremonia Sacra a Craniului de Cristal. Destinul Bunicii si al acelei persoane urma sa fie pecetluit pentru 1 000 de ani.
In ceremonia craniului de cristal, Bunica si persoana desemnata ingerau o
potiune speciala (din ierburi, plante psihedelice si ciuperci), foarte puternica, menita sa-i conduca spre o experienta foarte speciala in inima lor. Ei urmau sa se separe de corp, dar nu si de Pamant. Cu alte cuvinte, urmau sa moara, dar nu treceau la celelalte niveluri.

Cu intregul trib in
jurul lor, care se ruga, incanta si ii incuraja, spiritele lor paraseau corpul si intrau in craniul fizic de cristal. Astfel, atat Bunica, cat si persoana desemnata urmau sa aiba ca trup craniul de cristal, pentru urmatoarele mii de ani, pana la momentul de acum – „Sfarsitul Timpului”.
Candva, in perioada imediat urmatoare, mayasii vor face aceasta ceremonie
finala a craniilor de cristal mayase.

Am primit un e-mail de la Hunbatz Men,
cu patru zile inainte de a veni aici, si stiu ca ea nu a avut inca loc, dar o vor face foarte curand. Este o ceremonie extraordinara: 13 samani mayasi, barbati sau femei, vor primi spiritele acestor stramosi in corpurile lor moderne si astfel isi vor aminti tot ceea ce stiu aceste spirite stravechi. Este o metoda mai buna decat cea a calculatoarelor, pentru ca ei au memorat si aspectele emotionale ale cunoasterii. Atunci cand ceremonia va avea loc, mayasii care traiesc astazi isi vor cunoaste tot trecutul pana la Atlantida – si chiar ceea ce s-a intamplat inainte.

Apoi, o vor combina cu cunoasterea intelectuala a celor 24 de Intelepti care
se ocupa de rescrierea istoriei mayase, iar poporul mayas va deveni intreg si va sti totul: din inima si din cap. Acesta este planul lor si cred ca vor reusi acest lucru. Cat despre noi, ceilalti, restul lumii, ne asteapta multe binecuvantari, acum, cand poporul mayas este intreg, si are atat cunoasterea straveche, cat si pe cea moderna. Totul face parte din profetia mayasa si voi sunteti in viata pentru a cunoaste adevarul despre aceasta profetie.

POVESTEA CONTINUA

La un moment dat, Don Alejandro a ridicat mainile si ne-a spus: acum vom
merge in inima teritoriului mayas.
Am inceput calatoria, desi nu stiam spre
ce ne indreptam. Aveam un autobuz mare si modern, mergeam pe sosele si autostrazi, trecand prin frumoasa jungla din Guatemala, desi nu stiam unde mergem. Am mers multe ore, prin locuri necunoscute, apoi am adormit.
Urmatorul lucru de care imi amintesc este ca, brusc, fara nici o avertizare, Don Alejandro i-a spus soferului sa iasa de pe sosea. Cand am privit afara, putea fi oriunde, intrucat era un peisaj de oriunde din Guatemala: campuri de iarba pe ambele parti, totul era normal, niciun templu, nimic. Am coborat din masini, ca niste furnici. Nu stiam ce sa facem sau unde sa ne ducem.

Don
Alejandro si ceilalti intelepti au traversat drumul, unde se vedea o deschidere in gard, ce continua cu un coridor. De pe carosabil, conducand, era imposibil sa o observi. I-am urmat pe mayasi in acest coridor ingust de iarba, neavand nicio idee despre ceea ce era inauntru. Am mers cam un kilometru. Terenul devenea din ce in ce mai pietros, ceea ce indica faptul ca ne apropiam de munti, iar copacii care ne inconjurau au inceput sa fie mai desi.
Apoi, Inteleptii au cotit spre stanga, intrand intr-un alt coridor de iarba;
ieseam din jungla si era evident ca cineva avusese grija: totul era frumos, culori vii, pasari, scari de piatra aranjate exact acolo unde aveai nevoie de ele.
Totul a devenit verde si aranjat, nu semana cu ceva facut de natura.
Era acolo, in mijlocul a nimic.

Apoi, surprinzator (de fapt, nu chiar asa de surprinzator), a aparut o
cladire de lemn, ce ocupa intreaga vale. A fost construita de mayasi sa protejeze ceva la care noi aveam acum acces: pesterile din care au iesit mayasii in aceasta lume, cu mult timp inaintea Atlantidei. (Pentru nativii americani se numeste Sipupu si este cel mai sacru dintre toate lucrurile sacre.)

Am simtit ca in interiorul meu se asterne din ce in ce mai multa
liniste, iar oamenii au inceput sa vorbeasca si sa-si dea seama ca li se pregatea masa, dar curiozitatea legata de ceea ce ne rezerva acest spatiu era foarte greu de suportat. Inteleptii ne-au pus sa ne asezam in acest loc, inconjurati de jungla care venea din toate partile si ne-au servit o masa traditionala mayasa. Ne astepta un drum lung, dar noi nu stiam asta, ci doar Inteleptii, care aveau grija de noi.

Dupa masa, in sir indian, am inceput sa parcurgem drumul care se afla in
spatele acestei cladiri de lemn, apropiindu-ne de muntele din fata noastra. Linistea din interiorul meu devenea din ce in ce mai mare si am inceput sa incantez, pe masura ce ne apropiam.
Apoi s-a intamplat: a aparut o gaura
mica in munte, in care incapeau in acelasi timp doar doi-trei oameni. A durat ceva, dar pana la urma am intrat cu totii in interiorul muntelui, prin gaura ingusta. Eram cu totul in interiorul Mamei Pamant!

In acest tunel, Don Alejandro ne-a adunat pe toti si ne-a vorbit putin
despre aceasta pestera. Este o pestera sacra pentru poporul mayas si are o lungime de 28 de km, dar noi vom parcurge doar cativa kilometri. Ne-a spus sa fim foarte atenti, pentru ca inauntru este umed si alunecos, dar ne daduseram deja seama de asta. Am inaintat putin, apoi s-a intamplat ceva la care nu ma asteptam deloc. Coridorul ingust, in T, pe care il parcurseseram, s-a terminat, iar in fata noastra a aparut o sala imensa, cat vreo doua terenuri de fotbal si inalta de vreo 20 metri. Din tavanul inalt, o bucata cazuse de foarte mult timp, permitandu-i unei raze de lumina sa patrunda si sa inunde cu lumina acest loc. Te facea sa te opresti si sa iti deschizi inima, instinctiv.

Am coborat spre aceasta noua pestera si am facut stanga, mergand de-a lungul
unui raulet cu apa cristalina. Tot drumul a trebuit sa mergem de-a lungul acestui rau. Mergand in acest put a trebuit sa folosim lanternele pentru a nu ne lovi de stanci. Era foarte intuneric si vorbeam doar pentru a fi siguri ca mai este cineva acolo. Daca stingeai lanterna, era atat de intuneric, incat nu-ti vedeai degetele de la maini.
Dupa ce am mers mult, am
ajuns intr-un alt loc in care era un alt tavan inalt, cu orificii care ii permiteau luminii solare sa intre, asa incat am putut sa ne vedem.

Don
Alejandro ne-a oprit si ne-a spus ca o alta ceremonie trebuie sa aiba loc aici, o alta Ceremonie a Focului, complet diferita de cele doua la care participaseram deja, la Atitlan si Tikal. Focurile erau asezate in cerc.
A
fost cea mai frumoasa dintre toate. Muzica, incantatiile rezonau in ecou si in spiritele noastre. Ceea ce s-a intamplat in timpul ceremoniei este mai presus de cuvinte, dar nu mi-am dat seama de asta, atunci.
Spre finalul ceremoniei, Don Alejandro a
disparut. Unul dintre Intelepti, o femeie, a fost cea care ne-a cerut sa continuam sa mergem, adancindu-ne si mai mult in intuneric.

Apoi am ajuns,
pentru a treia oara, intr-o parte a complexului de pesteri care avea in tavan orificii care ii permiteau luminii solare sa patrunda. Era urias, dar placut in acelasi timp. Imi amintesc ca in jurul nostru erau stanci foarte mari, care ne faceau, pe mine si pe ceilalti, sa ne simtim ciudat.
M-am uitat la o femeie de langa
mine, care parea foarte ingrijorata de ceea ce vedea. Mi-a spus: „Drunvalo, uita-te la stancile acestea! Seamana cu animale si cu pasari. Sunt vii”. M-am uitat cu atentie la o stanca care se afla langa mine si care semana cu o iguana de vreo doi metri. Parea foarte reala, pana in cele mai mici detalii. Stanca de dedesubtul ei avea forma unei gorile, iar cea de langa ea semana cu cea a unui mascul de maimuta.

Pe pereti erau fete umane, fete
mayase, ce pareau ca ies din peretele solid de piatra. Peste tot, fiecare stanca era vie, sau ceva parea ca se iveste din stanca. Mi s-a taiat respiratia. Nu am stiut ce sa-i spun prietenei mele, pentru ca era ceva foarte neobisnuit, dar am simtit ca era bine. Realitatea din aceasta pestera nu era cea obisnuita, normala. Energia era tangibila, chiar si in aerul pe care il respiram. Apoi am observat ca Don Alejandro, care mai devreme disparuse, se afla pe o stanca, la vreo patru metri deasupra noastra.
Primul meu gand a fost: „Cum a
ajuns acolo, pentru ca pare imposibil?!”. A fost momentul in care tot grupul si-a dat seama ca Don Alejandro ne observa. Am devenit tacuti, asteptand ca Don Alejandro sa ne spuna ceva. Dar, in loc sa faca asta, l-a chemat pe Rufino sa urce la el. Acesta a urcat, dar stanca pe care se afla el era mai jos, astfel incat crestetul capului lui sa fie la inaltimea marginii stancii pe care sta Don Alejandro. Apoi Don Alejandro a luat in mana sa apa din aceasta stanca si a turnat-o peste capul lui Rufino. A facut asta de trei ori. Nu aveam nicio idee despre ce se intampla.

Apoi Don Alejandro i-a cerut
cuiva din grup sa vina si a facut aceeasi ceremonie cu el. Noi toti ne uitam si ne intrebam ce se intampla. Apoi ne-a cerut fiecaruia dintre noi sa urcam pe rand si (nu voi uita asta niciodata) in acel moment, simultan, cu totii am stiut in inimile noastre ce se intampla: Don Alejandro facea Ceremonia Mayasa a Apei, cu fiecare dintre noi.
Era o initiere, iar energia din camera
a intrat adanc in inimile fiecaruia dintre noi. Orice a vrut el de la noi, probabil ca a gasit.

Am inceput sa plang; nu m-am putut abtine.
Mai tarziu, intr-un mic oras din Guatemala, aproape de cina, Don Alejandro, Elizabeth, sotia sa, Rufino stateau la o masa impreuna si mi-au cerut si mie sa vin sa stau cu ei. Don Alejandro s-a uitat in ochii mei si a spus, citez: „Am mai cerut altor doua grupuri din toata lumea sa vina sa participe la ceremonii cu noi, pentru a implini profetia, dar nu au putut sa treaca testele Mamei Pamant. Vreau sa-ti spun ca acest grup ne-a intrecut toate asteptarile. Voi sunteti stramosii pe care ii asteptam”.

Nu am inteles ce
vroia sa spuna, dar el a inceput sa planga, la fel si Rufino, iar Elizabeth, cu forta ei feminina, s-a uitat la mine si mi-a spus: „Multumesc. Te rog sa spui tot grupului sacru ca voi sunteti cei pe care ii asteptam, iar acum profetia noastra s-a implinit”.
A fost mult prea mult pentru mine si am
inceput si eu sa plang, toata masa devenind o masa plina de copii care plangeau.

ASPECTUL POZITIV AL PROFETIEI MAYASE


Acum, schimband subiectul, iata partea pozitiva, ascunsa, a profetiei mayase.
Mayasii au vazut ca ambele cicluri se incheie: cel mai lung, de 52 000 de ani si precesia echinoctiilor, de 26 000 de ani.
Ei prezic ca lumea veche in
care traim acum este pe cale sa se dezintegreze din cauze naturale.
Asta
inseamna ca tot ceea ce acum consideram a fi normal se va schimba dramatic.

Lumea s-a axat pe aceasta parte a profetiei mayase: pe ideea ca Polii se vor
schimba si omenirea va fi aproape distrusa in „Ziua Blestemata” de 21 decembrie 2012. Dar, in acelasi timp, exact in acelasi moment, un nou ciclu incepe, iar acest ciclu este unul extraordinar.

Recent am fost in Columbia, in Muntii Sierra Nevada, si am trait cu Kogi
Mamas si Arwako Mamas. Ei cred ca exista noua lumi, ca noi traim in lumea a patra si ca vom intra in cea de-a cincea, la fel ca si mayasii.
Eu le-am
spus ca, prin urmare, mai avem inca cinci lumi de parcurs, pentru a ajunge la nivelul cel mai inalt al constiintei. Nu voi uita niciodata: s-au intors catre mine si au spus: „Nu, tu nu intelegi, Drunvalo. Totul in viata este sa atingi echilibrul. Lumea a cincea se afla la mijlocul celor noua lumi. Este echilibrul perfect al Universului. Nu exista o lume mai sus de aceasta”.

Mayasii spun ceva asemanator. Ei spun ca lumea urmatoare, pe care ei o
numesc „Lumea celui de-al saselea Soare”, este o lume in care omenirea atinge un nou nivel al constiintei si ca vom ajunge la acest nivel foarte, foarte repede.
Pe masura ce noul ciclu incepe cu „Sfarsitul Timpului”,
constiinta dualitatii, a binelui si a raului, dispare, iar constiinta unitatii devine normala pentru oameni. Ego-ul uman nu va mai exista si ne vom vedem ca parti ale fiecaruia.

Cand se intalnesc, mayasii isi spun „In La Kesh”, care, ad litteram,
inseamna: „Tu esti un alt eu – si eu sunt un alt tu”. Acesta este un indiciu despre lumea in care suntem pe cale sa intram.
Mai mult, mayasii sustin ca va disparea carantina oamenilor in sistemul solar, care exista de foarte mult timp. Astfel, oamenii isi vor da seama ca stelele si tot ceea ce exista pretutindeni este conectat la constiinta pura. Potentialul uman va atinge niveluri care, in acest moment, par imposibile. Dar aceasta omenire va deveni normala si acceptata ca adevarata, dupa cum spun mayasii.

Cu alte cuvinte, prezicerea mayasa spune ca omenirea nu va mai
fi implicata in finante, politica, razboi, mancare, afaceri cu petrol etc. Vom deveni Una cu Creatorul si vom fi capabili sa materializam totul, vom deveni Co-creatori, alaturi de Creator.

Daca aceste lucruri sunt adevarate, atunci sa nu va speriati cand vedeti
filmele despre 2012, in care se arata ca Pamantul va fi distrus. Ele arata doar o parte dintre profetiile mayase. Amintiti-va de aceasta data si ca mayasii spun ca ceea ce va veni este sacru si frumos, o sarbatoare, un lucru pentru care sa fii recunoscator.

Asa cum spunea Meher Baba: „Nu-ti face
griji! Fii fericit! Aceasta este cu siguranta cea mai buna abordare a vietii in acest moment. Respira din inima!”.

Viata nu este ceea ce pare: nu are nicio legatura cu ceea ce parintii nostri credeau ca este adevarat. Traim intr-un vis, pe care mintea noastra l-a cristalizat in ceea ce noi numim realitate: credem ca este fixa, stabila si ca se poate schimba doar conform legilor fizicii.

Mayasii cred ca, in curand
vom cunoaste o parte din noi care este mult mai veche decat stelele, plantele si lumile fixe. Acestea sunt de asemenea un vis si, ca in orice vis la trezire iti dai seama ca nu exista decat Lumina sau, si mai bine spus, nu exista decat constiinta pura. Este timpul sa-ti amintesti cine esti cu adevarat: mult mai mult decat o fiinta umana obisnuita. In La Kesh!

DRUNVALO MELKISEDEK
tradus de editura foryou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites