Friday, April 3, 2009

Guvernanţii ne vor şobolani cu cip implantat. O să ajungem sclavii Satanei?


Nepăsarea a ajuns să ne cuprindă şi să ne acapareze vieţile. Acest lucru nu este ceva prin care am putea să caracterizăm poporul român, lumea întreagă se cuibăreşte în această tipologie. Avem cârmuitori servili care pentru un euro ar fi în stare să pună amanet pe propriile mame. Noi, poporul, stăm şi ne zgâim la televizor şi aşteptăm să treacă criza finaciară, criza din portofel şi crizele care l-au acaparat pe şeful suprem care ne miluişte cu bani fictivi. Suntem serviţi cu tocăniţă de telenovele şi ciulama de manele, suntem fericiţi şi nu avem nici o greaţă. Am ajuns să vegetăm şi să ne complacem în această stare de fapt, cine calcă linia de demarcaţie este considerat nebun şi marginalizat de turmă.

Ne vând precum animalele la târg

Caraghiosul Boc, inofensivul şi de pamfletari scuipat prin articole prăfuite de gazetă, ne-a vândut la târgul de vite. Da, cel care face trosc şi-a pus semnătura pe „Hotărârea de Guvern nr. 55/2009 privind dispozitivele medicale implantabile active”. Mai pe înţelesul nostru, o să avem implantat un cip, în corp, prin care o să fim monitorizaţi. Pentru început vor fi însemnaţi cei ce se vor oferi voluntar şi cei care suferă de anumite afecţiuni medicale.

Din „OM” am ajuns un simplu „ORGANISM”

Dacă o să citiţi „Hotărârea de Guvern nr. 55/2009” o să constataţi că suntem catalogaţi drept „organisme”, un titlu steril pur medical. Ce o să mai urmeze fraţilor? Eu cred că ne vor ataşa şi brăţări în jurul gâtului, dacă am greşit cu ceva să explodeze şi să ne trimită pe o altă lume. Filmele au început să se împletească cu realitatea sau acestea a fost o etapă pregătitoare pentru un control total?

A fi nebun într-o lume turbată

Sute de oameni au protestat în faţa Parlamentului, ieri, pe o ploaie rece care prevesteşte anomaliile ce vor urma. Nu sunt o persoană credincioasă care să stea cu apa sfinţită şi crucea în sân, dar... nu pot să nu le dau dreptate acestor oameni. Ascultarea telefoanelor, paşapoartele biometrice şi acum introducerea acestor cipuri în corpul uman, sunt lucruri care ar trebui să ne pună pe gânduri. Sunt consideraţi nebuni şi extremişti, dar care este oare nebunul în această ecuaţie? Ce am ajuns? Cine suntem? (A.G.)

sursa click




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites